Sveučilište u Rijeci
Treća nagrada projektu RITEH-a
Projekt Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci ''Razvoj mehatroničkog uređaja za rehabilitaciju pacijenata sa smanjenom funkcionalnošću gornjih ekstremiteta'',prijavljen na natječaj Zagrebačke banke ''Moj ZABA Start'', odabran je kao dobitnik treće nagrade i 80.000 kuna u kategoriji ''Kultura i znanost''.
Saznaj više
 
Vijeće za suradnju s NR Kinom
Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci jučer, 15. studenog 2107. održana je konstituirajuća sjednica Intersektorskog vijeća Sveučilišta u Rijeci za suradnju s Narodnom Republikom Kinom. Za predsjednika Vijeća izabran je prof. emerit. dr. sc. Ante Simonić, predsjednik Hrvatsko-kineskog društva prijeteljstva Rijeka.
Saznaj više
 
Donirajte umjetnička djela
Zaklada Sveučilišta u Rijeci i tvrtka Metis d.d. organizatori su tradicionalne donatorske aukcije slika, čije će peto izdanje biti održano u srijedu, 6. prosinca u 19 sati u konobi Tarsa na Strmici na Trsatu. U prethodne četiri godine prikupljeno je više od 350 tisuća kuna za institucije socijalne i zdravstvene namjene.
Saznaj više
 
Otvoreni Dani Učiteljskog
Na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održana je svečanost otvaranja prvih Dana Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, koji slavi jedanaest godina svojeg samostalnog djelovanja. Dekanica Fakulteta izv. prof. dr. sc. Lidija Vujičić i rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Snjažana Prijić Samaržija održale su pozdravne govore.
Saznaj više
 
UNIRI na listi najboljih
Sveučilište u Rijeci jedno je od pet hrvatskih sveučilišta koje se našlo na listi regije Istočna Europa i Centralna Azija. Na 37. mjestu je Sveučilište u Zagrebu, na 86. mjestu Sveučilište u Rijeci te od 201. do 250 . mjesta Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Sveučilište u Dubrovniku i Sveučilište u Zadru.
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 167