Sveučilište u Rijeci
Obrazovanje, znanost, humanost
U Vijećnici Grada Rijeke danas, 16. veljače održan je okrugli stol o temi ''Obrazovanje, znanost, humanost''. Današnji okrugli stol otvorio je seriju okruglih stolova - jednu u nizu aktivnosti obilježavanja 45. obljetnice Sveučilišta u Rijeci i 385. obljetnice visokog obrazovanja u Rijeci, a održavat će se kroz 2018. godinu.
Saznaj više
 
Promocija Odjela za biotehnologiju
Danas, 14. ožujka na Kampusu je održana svečana promocija prvostupnika i magistara Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci. Svečanost je predvodila prorektorica za studije i studente prof. dr. sc. Sanja Barić, a laureate promovirala pročelnica Odjela prof. dr. sc. Anđelka Radojčić Badovinac.
Saznaj više
 
Nj. E. Astrid Versto na UNIRI-u
U subotu, 10. veljače 2018. na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održan je nastupni posjet veleposlanice Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj Nj. E. Astrid Versto. Gđu veleposlanicu ugostili su rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija i prorektor za organizaciju prof. dr. sc. Goran Turkalj.
Saznaj više
 
Posjet slovenske delegacije
Na Kampusu, u ''Akvariju'' Studentskog centra, danas, 23. ožujka 2018. održano je svečano potpisivanje Ugovora o osnivanju Lektorata slovenskoga jezika na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Potpisivanje Ugovora bila je jedna od aktivnosti radnog posjeta velike delegacije sa Sveučilišta u Ljubljani.
Saznaj više
 
Otvoren poziv na dostavu prijava
Ministarstvo znanosti i obrazovanja usvojilo je Odluku o poticanju prijave na međunarodne kompetitivne projekte u okviru programa Obzor 2020. te raspisalo poziv na dostavu prijava za potporu. Cilj  je Odluke pružiti dodatnu podršku hrvatskim prijaviteljima - znanstvenicima ili poduzetnicima - na pozive u okviru Programa Obzor 2020. 
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 182