Sveučilište u Rijeci
Baltazar na Trsatskoj gradini
Danas, 4. rujna 2017. u podne je na riječkome Korzu održana konferencija za medije na kojoj je najavljena manifestacija ''Baltazar na Gradini''. Manifestacija se održava u sklopu ''Ljeta na Gradini'' u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, a ove će godine biti održana sutra, u utorak, 5. rujna 2017. s početkom u 18 sati.
Saznaj više
 
Održana 5. sjednica Senata
Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci danas, 19. rujna 2017. održana je 5. redovita sjednica Senata. Za člana Savjeta Sveučilišta u Rijeci iz redova sveučilišnih nastavnika iz znanstvenog područja tehničkih znanosti izabran je prof. dr. sc. Marko Čanđija s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.
Saznaj više
 
Prijam kod rektorice
Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija primila je na Rektoratu skupinu profesora i znanstvenika uključenih u znanstveno-istraživački projekt "Bilateralno jačanje institucija u cilju postizanja vodećih uloga u području autentičnosti pčelinjih proizvoda".
Saznaj više
 
alt
Zeleno, kreativno i zdravo
Irene Woelle, poznata slovenska dizajnerica i autorica brojnih projekata kreativnog urbanog ozelenjivanja Ljubljane, bila je u kratkom radnom posjetu Rektoratu Sveučilišta u Rijeci. Obišla je zgradu i okućnicu, kako bi prikupila informacije za uključivanje ove vrijedne mikrolokacije u ekološke projekte na kojima surađuje.
Saznaj više
 
Natječaj za ravnatelja Zaklade
Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci na 73. sjednici donio je odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja (m/ž) Zaklade Sveučilišta u Rijeci u mandatnom razdoblju od 2017. do 2021. godine. Prijave se šalju isključivo poštom na adresu Zaklade, a natječaj je otvoren od 28. srpnja do 15. rujna 2017.
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 158