Sveučilište u Rijeci
Priznanje Sveučilištu u Rijeci
Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci danas je održano predstavljanje Priznanja Sveučilištu u Rijeci za promociju i afirmaciju makedonskog jezika, književnosti i kulture, a koje je dodijelilo Sveučilište svetog Ćirila i Metoda iz Skopja, povodom obilježavanja 50. godišnjice Seminara za makedonski jezik, književnost i kulturu.
Saznaj više
 
Poziv za objavu radova
Odsjek za pedagogiju Filozofskog fakulteta priprema objavljivanje Zbornika ''Suvremeni trendovi i izazovi nastavničke profesije'' i poziva pedagoge, psihologe, socijalne pedagoge, sociologe... čiji je rad povezan s nastavničkom ili učiteljskom profesijom da svojim radovima doprinesu objavljivanju Zbornika.
Saznaj više
 
Treće mjesto Maji Skočanić
Maja Skočanić, voditeljica projekata u Centru za EU projekte Sveučilišta u Rijeci, osvojila je treće mjesto na natječaju za nagradu za najboljeg mladog voditelja projekta do 35 godina u okviru „Young Crew Croatia Project Management Awards 2017“ izvrsno predstavivši projekt, Sveučilište u Rijeci i svoj rad.
Saznaj više
 
Okrugli stol o ljudskim pravima
Jučer je održan okrugli stol pod nazivom ''Stanje ljudskih prava u Republici Hrvatskoj: Uloga akademske zajednice'', u organizaciji Udruge za razvoj visokoga školstva ''Universitas'' i Sveučilišta u Rijeci. Okrugli stol održan je povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, koji se obilježava 10. prosinca.
Saznaj više
 
Info-dan Centra za EU projekte
Centar za EU projekte Sveučilišta u Rijeci i Agencija za mobilnost i programe EU pozivaju zainteresirane na Informativni dan "Društveno-ekonomske i kulturne transformacije" u programu Obzor 2020., koji će biti održan u petak, 15. prosinca 2017. u STEPRI znanstveno-tehnologijskom parku.
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 173