Himna Sveučilišta u Rijeci

"Zašto studirati u Rijeci?"


Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

 

Novosti

Erasmus studentska mreža Hrvatska proglašena najboljom u Europi

Priznanje za sav trud i rad stiglo je u obliku nagrade za najbolju ESN (Erasmus Student Network) državu! Hrvatska delegacija, sastavljena od 12 članova iz Nacionalnog odbora i lokalnih podružnica u Dubrovniku, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Zagrebu prisustvovala je Godišnjoj generalnoj skupštini (Annual General Meeting ili AGM) ESN-a u Berlinu u razdoblju od 20. do 24. travnja 2017. godine. AGM je najveći i najbitniji događaj u mreži, događaj na kojem se bira sastav Internacionalnog odbora te se donose odluke o budućem radu mreže. 

Saznaj više

Poziv za sudjelovanje na predavanju Mogućnosti sudjelovanja studenata s posebnim potrebama u Erasmus+ programu

U suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, pozivamo Vas na predavanje vezano uz predstavljanje i promoviranje studentske mobilnosti u okviru programa Erasmus+ s naglaskom na mogućnosti mobilnosti za studente s invaliditetom.  

Saznaj više


9. Nacionalna platforma u Rijeci

U Rijeci se od 2. do 4. 12. održala Nacionalna Platforma u organizaciji riječke sekcije Erasmus Student Networka. Platforma je okupila više od 60 gostiju iz Hrvatske,  a svrha joj je bila unaprjeđenje organizacije i promicanje mobilnosti. 

Saznaj višeArhiva