Novi vizualni identitet Zaklade
Ponedjeljak, 11.04.2016.

ponedjaljek, 11. travnja 2016.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za izradu novog vizualnog identiteta i poziva autore i kreativne timove da se prijave na Natječaj za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Cilj natječaja je postići prepoznatljiv, originalan, komunikativan i suvremen vizualni identitet kao temelj sustavne komunikacije Zaklade Sveučilišta u Rijeci prema korisnicima, partnerima i javnosti.

Novi vizualni identitet Zaklade Sveučilišta u Rijeci zamišljen je kao važan segment kontinuirane komunikacije Zaklade sa svim dionicima akademskog i javnog života u gradu Rijeci i regiji, ali i u nacionalnim i međunarodnim relacijama. 

Cilj je vizualnog identiteta Zakladu prikazati kao instituciju s dugogodišnjom tradicijom, ali i kao inovativni prostor suradnje različitih aktera, čiji interdisciplinarni pristup i kreativna sinergija pridonose razvoju akademske i lokalne zajednice grada Rijeke u europskom kontekstu.

Tekst natječaja možete pronaći na poveznici, a cjelokupnu natječajnu dokumentaciju na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Rok za primanje natječajnih radova je 23. svibnja 2016. godine.