Stipendije za izvrsnost - objava privremene rang-liste


Evaluacijski odbor za dodjelu stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci objavljuje privremenu rang-listu studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost u 2016./2017. ak. god. Privremena rang-lista 


Sukladno članku 11. Pravilnika o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci, studenti koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu podnijeti vlastoručno potpisani prigovor Evaluacijskom odboru za dodjelu stipendija za izvrsnost zaključno s 14. ožujka 2017. (utorak) u 15:00 sati. 

Evaluacijski odbor razmatrat će isključivo vlastoručno potpisane, skenirane prigovore dostavljene elektroničkom poštom do utvrđenog roka na adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  te odgovoriti kandidatima najkasnije u roku od 15 dana od isteka roka za podnošenje prigovora.   

Obveza je svih onih kandidata koji su na privremenoj rang-listi ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost (kandidati iznad crte), a korisnici su druge stipendije ili su u međuvremenu ostvarili pravo na neku drugu stipendiju, obavijestiti Sveučilište  do 24. ožujka 2017. god. na e-mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   odriču li se stipendije za izvrsnost u korist druge stipendije.