Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj
U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira Dane otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine.
 
Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.
 
Na ovaj način želi se omogućiti zainteresiranoj javnosti da posjeti projektne lokacije i dobije priliku razgovarati s osobama koje su bile uključene u provedbu projektnih aktivnosti, a koje će im prenijeti svoja iskustva i pružiti uvid u proces odvijanja projekta. Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. 
 
Pozivaju se korisnici koji su uspješno proveli ili još uvijek provode projekt financiran iz fondova Europske unije da iskažetu svoj interes za sudjelovanjem u Danima otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj te da svojim primjerom posluže kao motivacija i inspiracija svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije. 
 
Cjelokupni program Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj bit će objavljen na posebnoj internetskoj stranici koja će biti izrađena u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr gdje će biti navedeni svi sudionici kao i njihov program. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije će osigurati vizualni identitet koji će svi sudionici moći preuzeti i koristiti, ukoliko budu izrađivali promotivne materijale, plakate ili oglašavali događanje putem vlastitih stranica, lokalnih i regionalnih medija ili društvenih mreža.
 
Sudjelovanje u Danima otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj potrebno je prijaviti putem elektroničkog obrasca na poveznici najkasnije do 15. travnja  2018. godine. Aktivnosti u sklopu navedenog događanja provoditi u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine, te je u prijavi potrebno navesti željeni datum ili datume sudjelovanja, način na koji se želi sudjelovati i podatke kontakt osoba u vezi s organizacijom događanja. 

Za sva dodatna pitanja ili eventualne prijedloge možete se javiti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   ili na brojeve telefona 01 6471 968 (Ivana Šarić) i 01 6470 350 (Anela Olujić).
 
 

Novosti

Obzor 2020. komunikacijska kampanja za pravna i financijska pitanja

Preuzmite prezentacije s održanog info dana. 

Saznaj više

Mobilna aplikacija EUfondovi

Preuzmite mobilnu aplikaciju s informacijama o EU fondovima i aktualnim natječajima.

Saznaj više


ESIF OPKK: Indikativni godišnji plan objave natječaja

Pogledajte natječaje u najavi iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Tjedan EU fondova

Posjetite korisna događanja na nekoliko lokacija u sklopu Tjedna EU fondova!

Saznaj više

Znanstveni dan posvećen održivom razvoju

Prijavite se za sudjelovanje na Znanstvenom danu posvećenom održivom razvoju koji je namijenjen predstavnicima zemalja mediteranskog područja, a održat će se 26. lipnja 2018. u Motpellieru.

Saznaj više


INTERREG ADRION predstavljanje poziva na dostavu projektnih prijedloga

Prijavite se za sudjelovanje na informativnom danu!

Saznaj višeArhiva