Dani otvorenih dana EU projekata

ponedjeljak, 7. svibnja 2018.

Kao i prošle godine, Sveučilište u Rijeci uključuje se u inicijativu Dani otvorenih vrata EU projekata koja će biti održana od 6. do 13. svibnja 2018. diljem Hrvatske. Manifestacija se organizira u sklopu tradicionalnog obilježavanja Europskoga tjedna, a Dani otvorenih vrata EU projekata u Rijeci bit će održani u srijedu i petak, 9. i 11. svibnja.Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata jest predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica.

U srijedu, 9. svibnja u 10 sati u Dvorani 2 Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Hahlić 6, voditeljica Centra za EU projekte Sveučilišta u Rijeci Nataša Jakominić Marot predstavit će i najaviti središnje događanje Dana otvorenih vrata EU projekata u Rijeci dok će doc. dr. sc. Vanja Smokvina predstaviti Erasmus + projekt Promoting and supporting good governance in the European football agents industry na kojem je Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci jedan od partnera.

Središnja aktivnost Dana otvorenih vrata EU projekata bit će održana u petak, 11. svibnja u 10 sati, a Sveučilište u Rijeci organizira ju u suradnji s Primorsko-goranskom županijom. Svi zainteresirani imat će mogućnost poslušati prezentacije uspješnih projekata Primorsko–goranske županije, Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci, Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te projekte STEPRI znanstveno-tehnologijskog parka. Događanje u café-baru Akvarij, Ulica Radmile Matejčić 5.


Sudjelovanje u petak je besplatno uz obveznu
prijavu.

Više informacija i bogat program Dana otvorenih vrata EU projekata možete pronaći ovdje.