Stipendije i potpore

Sveučilište u Rijeci razvija sustav stipendiranja studenata kao neodvojivi dio suvremenog visokoškolskog obrazovanja s ciljem olakšavanja pristupa visokom obrazovanju, poboljšanja uspješnosti studiranja i znanstvenog istraživanja te potpore strateškim i razvojnim ciljevima Sveučilišta.

Stipendije se odnose na redovite studente preddiplomskih sveučilišnih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija, kao i na studente doktorskih studija.

Vrsta stipendije/potpore

Kome je namijenjena

Okvirno vrijeme raspisivanja natječaja

Stipendije za izvrsnost

Redovitim studentima po kriteriju izvrsnosti sukladno Pravilniku o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.

Stipendije i potpore Fonda A. Abramov

Redovitim studentima za pokriće troškova studija (u okviru programa „Solidarnost“)

prosinac/siječanj 2017.

Stipendije za podzastupljene

Redovitim studentima koji pripadaju ranjivim skupinama studenata

/

Stipendije za doktorande

Studentima poslijediplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.


Kriteriji za prijavu i potrebna prijavna dokumentacija te postupak prijava na natječaje bit će opisani u tekstovima natječaja. 

Natječaji i obavijestiSvečano uručivanje potvrda o stipendiranju u povodu Dana Sveučilišta u Rijeci
Srijeda, 20.05.2015.
Obavještavaju se svi dobitnici stipendija/potpora u ak. g. 2014./2015. (stipendije za izvrsnost, stipendije za studente diplomskih studija, stipednije za studente koji studiraju u STEM/IT području, stipendije namijenjene promicanju socijalne dimenzije visokog obrazovanja, stipendije iz Fonda "Aleksandar Abramov", potpore doktorandima za realizaciju strateških ciljeva Sveučilišta) da će se u petak 22. svibnja s početkom u 12.00, u sklopu Dana Sveučilišta u Rijeci, u dvorani 003 u zgradi Građevinskog fakuleta na Kampusu održati svečano uručenje potvrda o stipendiranju.

Molimo sve stipendiste da svoj dolazak potvde najkasnije do 21. svibnja u 12.00 na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Na svečanost su pozvani i vaši roditelji, odnosno vaše obitelji.

Čestitamo i radujemo se vašem dolasku!

POZIV REKTORA
 
Potpisivanje ugovor o stipendiranju - stipendije iz sredstava Programskog ugovora
Srijeda, 15.04.2015.
Poštovane studentice / Poštovani studenti dobitnici sveučilišnih stipendija,

Obavještavamo vas da će se potpisivanje ugovora o stipendiranju (diplomski studiji, STEM/IT, socijalna dimenzija i studenti-stranci) održati tijekom sljedećeg tjedna (od 20. do 24. travnja 2015.). Ugovore možete doći potpisati svakoga dana između 12:00 i 15:30 sati u zgradi Građevinskog fakulteta (Kampus Sveučilišta) – ured Centra za kvalitetu, Akademskog priznavanja IVK i Programskih ugovora. Uredu je najjednostavnije pristupiti bočnim (zapadnim) ulazom u Građevinski fakultet (na vratima će biti izvješena obavijest).
 
Još jednom molimo studente koji još nisu dostavili IBAN brojeve vlastitih žiro računa da to učine do petka (17. travnja 2015.) na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Ukoliko to ne učine do navedenog datuma, smatrat će se da su odustali od stipendije Sveučilišta u Rijeci.
 
Čestitamo stipendistima!
 
 
Privremeni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost
Utorak, 14.04.2015.
Dana, 10. travnja 2015. godine objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija za izvrsnost studentima Sveuičlišta u Rijeci koje možete pogledati na sljedećoj poveznici.
 
Konačni rezultati Natječaja za stipendiranje studenata SuRi
Petak, 10.04.2015.
Rektor Sveučilišta na prijedlog Evaluacijskog odbora za dodjelu stipendija 7. travnja 2015. donio je Odluku o konačnoj rang listi stipendista koji su ostvarili pravo na stipendije temeljem Natječaja raspisanih 4. prosinca 2014.

Stipendisti će o daljnjem postupanju biti obaviješteni e-poštom.

 
Privremene rang-liste stipendija iz PU
Petak, 20.03.2015.
Objavljene su privremene rang-liste za stipendije iz Programskog ugovora koje možete pogledati na slijedećoj poveznici:
 
Konačni rezultati Natječaja za potporu doktoranada
Petak, 13.03.2015.
Rektor Sveučilišta na prijedlog Evaluacijskog odbora za dodjelu potpora doktorandima 10. ožujka 2015. donio je Odluku o konačnoj rang listi doktoranada koji su ostvarili pravo na potporu temeljem Natječaja raspisanog 4. prosinca 2014.

Doktorandi će o daljnjem postupanju biti obaviješteni e-poštom.

Saznaj više
 
Privremena rang lista dobitnika potpora
Petak, 27.02.2015.

Evaluacijski odbor za dodjelu potpora doktorandima za ostvarenje strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci u ak. g. 2014./2015. objavljuje Privremenu rang listu doktoranada koji ostvaruju pravo na potporu.

Svaki prijavitelj ima pravo uputiti prigovor Evaluacijskom odboru do 9. ožujka 2015. (slanjem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). 

Saznaj više
 
Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost
Srijeda, 25.02.2015.
Sveučilište u Rijeci je raspisalo Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci u 2014./2015. akademskoj godini.  

 

Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno s 25. ožujka 2015. godine u 14:00 sati.
Saznaj više
 
Uplata prve rate stipendija iz Fonda "Aleksandar Abramov"
Petak, 30.01.2015.
 Obavještavamo studente da je izvršena uplata prve rate stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov".
 
Rezultati Natječaja iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"
Ponedjeljak, 22.12.2014.
Poštovani studenti, obavještavamo vas da je, na prijedlog Povjerenstva Fonda Aleksandar Abramov, Senat Sveučilišta u Rijeci, na svojoj sjednici održanoj 16. prosinca 2014. godine, donio Odluku o dodjeli stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov" u 2014. godini. Odluku Senata s popisom stipendista možete pogledati 
 
Pozivamo studente na koje se ne odnosi točka IV. Odluke Senata da od 12. do 16. siječnja 2015. g. dođu potpisati ugovor o stipendiranju u Centar za studije Sveučilišta u Rijeci, zgrada Građevinskog fakulteta, Radmile Matejčić 3, Rijeka, prostorija br. 039 (prizemlje - lijevo) u terminu od 11:30 do 15:30 sati

Ako je student spriječen, može kod javnog bilježnika opunomoćiti osobu koja će umjesto njega potpisati ugovor.
 
« Početak«1234»Kraj »

Stranica 3 od 4