Stipendije i potpore

Sveučilište u Rijeci razvija sustav stipendiranja studenata kao neodvojivi dio suvremenog visokoškolskog obrazovanja s ciljem olakšavanja pristupa visokom obrazovanju, poboljšanja uspješnosti studiranja i znanstvenog istraživanja te potpore strateškim i razvojnim ciljevima Sveučilišta.

Stipendije se odnose na redovite studente preddiplomskih sveučilišnih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija, kao i na studente doktorskih studija.

Vrsta stipendije/potpore

Kome je namijenjena

Okvirno vrijeme raspisivanja natječaja

Stipendije za izvrsnost

Redovitim studentima po kriteriju izvrsnosti sukladno Pravilniku o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.

Stipendije i potpore Fonda A. Abramov

Redovitim studentima za pokriće troškova studija (u okviru programa „Solidarnost“)

prosinac/siječanj 2017.

Stipendije za doktorande

Studentima poslijediplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.


Kriteriji za prijavu i potrebna prijavna dokumentacija te postupak prijava na natječaje bit će opisani u tekstovima natječaja. 

Natječaji i obavijestiRaspisan Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost
Srijeda, 25.02.2015.
Sveučilište u Rijeci je raspisalo Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci u 2014./2015. akademskoj godini.  

 

Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno s 25. ožujka 2015. godine u 14:00 sati.
Saznaj više
 
Uplata prve rate stipendija iz Fonda "Aleksandar Abramov"
Petak, 30.01.2015.
 Obavještavamo studente da je izvršena uplata prve rate stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov".
 
Rezultati Natječaja iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"
Ponedjeljak, 22.12.2014.
Poštovani studenti, obavještavamo vas da je, na prijedlog Povjerenstva Fonda Aleksandar Abramov, Senat Sveučilišta u Rijeci, na svojoj sjednici održanoj 16. prosinca 2014. godine, donio Odluku o dodjeli stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov" u 2014. godini. Odluku Senata s popisom stipendista možete pogledati 
 
Pozivamo studente na koje se ne odnosi točka IV. Odluke Senata da od 12. do 16. siječnja 2015. g. dođu potpisati ugovor o stipendiranju u Centar za studije Sveučilišta u Rijeci, zgrada Građevinskog fakulteta, Radmile Matejčić 3, Rijeka, prostorija br. 039 (prizemlje - lijevo) u terminu od 11:30 do 15:30 sati

Ako je student spriječen, može kod javnog bilježnika opunomoćiti osobu koja će umjesto njega potpisati ugovor.
 
Produžen rok prijave na Natječaj za dodjelu potpora doktorandima
Ponedjeljak, 22.12.2014.
Produžuje se rok za prijavu na Natječaj za dodjelu potpora doktorandima Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u 2014./2015. akademskoj godini do 22. siječnja 2014. godine u 12 sati.
Saznaj više
 
Objavljen Javni natječaj za dodjelu godišnjih stipendija za 2015. godinu za GREENVEST programe
Srijeda, 17.12.2014.
Savez za energetiku Hrvatske objavio je Javni natječaj za dodjelu godišnjih stipendija za 2015. godinu za sljedeće programe: GREENVEST+ - program potpore studentima preddiplomskog studija za zanimanja u sektoru zelenog gospodarstva te GREENVEST++ - program potpore studentima diplomskog studija za zanimanja u sektoru zelenog gospodarstva koji namjeravaju pokrenuti samostalnu poslovnu aktivnost u sektoru zelenog gospodarstva.
Saznaj više
 
Sveučilište u Rijeci je raspisalo natječaje za dodjelu stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci
Četvrtak, 04.12.2014.
Sveučilište u Rijeci objavljuje četiri natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci za 2014./2015. ak. god.
Online prijavu na natječaje za stipendije, upotpunjenu kompletnom dokumentacijom, studenti su obvezni obaviti najkasnije do 15. siječnja 2015. do 12.00 sati putem sveučilišnog intraneta - Share Point Portala.
Saznaj više
 
Raspisan Natječaj za dodjelu potpora doktorandima
Srijeda, 03.12.2014.
Sveučilište je raspisalo Natječaj za dodjelu potpora doktorandima Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u ak. g. 2014./2015.
 
Na Natječaj se mogu prijaviti aktivni doktorandi - studenti upisani na poslijediplomske doktorske studije Sveučilišta u Rijeci ili zajedničke poslijediplomske doktorske studije koji se izvode na Sveučilištu u Rijeci u akademskoj godini 2014./2015., a koji nisu zaposleni u sustavu visokog obrazovanja ili su zaposleni u sustavu visokog obrazovanja, ali sami snose troškove studija.

Rok za podnošenje prijave je 15. siječnja 2015. godine u 12:00 sati.
Saznaj više
 
Stipendije iz Fonda "Aleksandar Abramov"
Srijeda, 03.12.2014.
Zbog preseljenja Centra za studije i studente iz Rektorata u prostore na Kampusu u zadnjem tjednu studenoga, obrada prijava na Natječaj još je u tijeku. Molimo studente za razumijevanje. Obavijest o rezultatima bit će objavljena na mrežnim stranicama Sveučilišta.
 
Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija redovitim studentima i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija
Ponedjeljak, 01.12.2014.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je Natječaj za dodjeljivanje minimalno 5.000 državnih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija za 2015. godinu. 

Rok prijave na Natječaj je 23. prosinca 2014.
Saznaj više
 
« Početak«1234»Kraj »

Stranica 4 od 4