Stipendije
EMBO stipendije
U prilozima su informacije o EMBO stipendijama za mlade istraživače. Sve dodatne informacije mogu se naći na mrežnoj stranici http://www.embo.org/funding-awards/fellowships

 

 
Stipendija iz fonda "Zlatko i Joyce Baloković"

Obaviještavamo Vas o natječaju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti za stipendiju iz Fonda "Zlatko i Joyce Baloković" za poslijediplomski studij na Harvardskom sveučilištu.

Više informacija u privitku.

 
Stipendije korejske vlade
Veleposlanstvo Republike Koreje obavijestilo je Sveučilište u Rijeci o raspisu natječaja za dodjelu međunarodne stipendije Sveučilišta Kangnam za 2017. godinu pod sponzorstvom Fundacije Shimjeon.
Saznaj više
 
Stipendije za doktorske studente i postdoktorande
Obavještavamo Vas o stipendijama za doktorske studente i postdoktorande u području IKT-a u okviru Erasmus Mundus partnerstva Team. Rok za prijavu konzorciju partnerstva TEAM je 20.1.2017.

 

 

 

Saznaj više
 
Kreiranje digitalnih sadržaja o Erasmus +
 Poziv - kreirajte digitalne sadržaje o Erasmus+ programu i mobilnosti mladih i sudjelujte u natječaju/Digital competition call 

 

Saznaj više
 
Stipendija Vlade Mađarske

Ovim Vas putem želimo obavijestiti da su Ministarstvo  znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU objavili natječaj za stipendije Vlade Mađarske za akademsku godinu 2017./2018.

 

Saznaj više
 
Program učenja na daljinu "Teaching of Greek as a second/foreign language Routes''

Obavještavamo Vas o natječaju za prijavu na program učenja na daljinu „Teaching of Greek as a second/foreign language  Routes''.

Za sva eventualna pitanja u svezi prijave za program zainteresirani se mogu obratiti na kontakt informacije navedene u samom pozivu.

 

Saznaj više
 
Akademija za korejske studije - natječaj za upise u ljetni semestar 2017.
Diplomska škola za korejske studije (Graduate School of Korean Studies – GSKS) pri Akademiji za korejske studije (The Academy of Korean Studies) raspisala je Natječaj upisa stranih studenata za diplomske programe u ljetnome semestru za 2016./2017. akademsku godinu.
Saznaj više
 
Međunarodni natječaj eseja za mlade
U suradnji The GOI Peace organizacije i UNESCO-a otvoren je Međunarodni natječaj eseja za mlade čiji je cilj pokazati maštu i inicijativu mladih u promicanju kulture i održivog razvoja.
Saznaj više
 
Stipendija kraljice Jadwige
Jagelonsko sveučilište u Krakowu dodjeljuje istraživačke stipendije studentima diplomskih i postdiplomskih studija.
Saznaj više
 
Endeavour stipendija australske vlade
Vlada Australije dodjeljuje stipendije studentima širom svijeta u sklopu programa Endeavour u cilju poticanja državljana diljem svijeta za studiranje, znanstveno istraživanje i stručno usavršavanje u Australiji, dok se kroz taj program državljani Australije potiču na obrazovanje izvan Australije.
Saznaj više
 
Nagrada Holberg za 2017. godinu
Vijeće za dodjelu nagrade Holberg za 2017. godinu poziva sve zainteresirane da prijave svoje projekte u konkurenciju za nagradu Holberg za iznimna akademska postignuća u području humanističkih znanosti, umjetnosti, sociologije, prava i teologije.
Saznaj više
 
UNESCO nagrada za uporabu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju
Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture poziva sve zainteresirane za prijavu projekata za UNESCO-ovu nagradu za uporabu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju koju je ustanovio Kralj Hamad Bin Isa Al-Khalifa uz sponzorstvo Ujedinjenih naroda i Kraljevstva Bahreina.
Saznaj više
 
Istraživačke stipendije GO Styria 2016/17
Sveučilište u Grazu u suradnji sa saveznom državom Štajerskom dodjeljuje istraživačke stipendije studentima iz Jugoistočne Europe u svrhu međudržavne i međukulturalne suradnje. Stipendije se dodjeljuju studentima na diplomskim i postdiplomskim studijima te postdoktorantima. Više informacija o stipendijama i postupku prijave
 
Travelbird stipendija
Travelbird nudi priliku osvojiti 3000 € uz dodatni plaćeni staž na Travelbird u Amsterdamu u trajanju od 3-6 mjeseci. Za prijavu na natječaj za stipendiju potrebno je biti student prediplomskog studija i odgovoriti na pitanje ''Koje je bilo tvoje najinspirativnije putovanje?''
Rok za prijavu je 31. svibnja 2016.
 
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.
Saznaj više
 
Stipendije za NR Kinu 2016./2017.
NR Kina raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija u akademskoj godini 2016./2017.
Saznaj više
 
Program Amgen Scholars
Međunarodni program Amgen Scholars nudi priliku studentima preddiplomskih studija za provođenje osmotjednog istraživanja u vrhunskim obrazovnim institucijama širom Europe na područjima prirodnih znanosti i biotehnologije. Uz stipendiju pokriven je smještaj i troškovi puta.
Više informacija možete naći na slijedećim web stranicama:

http://www.pasteur.fr/en/teaching/student-internships/amgen-scholars-program

http://amgenscholars.com/europe-program

http://amgenscholars.com/japan-program

 
Stipendije Sveučilišta Macquarie u Sydneyu
Sveučilište Macquarie u Sydneyu nudi hrvatskim doktorandima stipendije za provođenje istraživanja u Australiji.
Saznaj više
 
Istraživačke stipendije u Japanu za europske i japanske istraživače Canon fundacija
Fundacija Canon dodjeljuje istraživačke stipendije u Japanu za europske i japanske istraživače. Kandidati trebaju da imati završen doktorski studij ili minimalno diplomski studij.
Saznaj više
 
Stipendije Njemačkog saveznog parlamenta (IPS)
Njemački savezni parlament (Deutscher Bundestag) raspisuje natječaj za više petomjesečnih stipendija, koje stipendistima omogućavaju neposredni rad sa zastupnicima Bundestaga.
Saznaj više
 
« Početak«12345678»Kraj »

Stranica 1 od 8