PREGLEDAJ
04/10/2023.
_Informativni dan
Informativni dan za ERC Consolidator Grant programa Obzor Europa
Filozofski fakultet

Sveučilište u Rijeci organizira Informativni dan za Consolidator Grant Europskog istraživačkog vijeća (ERC) programa Obzor Europa. Informativni dan održat će se  4. listopada 2023. godine od 10:00 do 14:00 sati u prostorijama Filozofskog  fakulteta u Rijeci (Sveučilišna avenija 4, Rijeka) u dvorani F-230, na 2. katu.

ERC je dio najvećeg programa za istraživanje i inovacije – Obzor Europa – koji podržava izvrsne znanstvenike u njihovim visokorizičnim istraživanjima u svim znanstvenim područjima. Consolidator Grant je ERC instrument namijenjen istraživačima kojima je prošlo minimalno 7, a maksimalno 12 godina od obrane doktorskog rada. Maksimalni iznos financiranja iznosi 2 milijuna EUR za period do 5 godina.

Na Informativnom danu sudjelovat će dr. sc. Jeremy Walton, dobitnik ERC Consolidator Grant-a, zatim izv. prof. dr. sc. Felix Wensveen s Medicinskog fakulteta u Rijeci koji će podijeliti svoje iskustvo u prijavama ERC-ovih projekata te dr. sc. Nela Pivac s Instituta Ruđer Bošković koja već dugi niz godina evaluira ERC projekte.

Informativni dan otvorit će prof. dr. sc. Gordan Jelenić, prorektor za znanost i umjetnost, vodit će ga dr. sc. Ana Butković, rukovoditeljica Centra za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata.

Program događanja možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice do  2. listopada u 16:00 sati.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail cpp@uniri.hr.

Kopiraj link

Link kopiran
Skip to content