PREGLEDAJ
30/11/2023. - 01/12/2023..
_radionica
Radionica za doktorande i postdoktorande "Inovacije i transfer znanja, stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere"
Kampus

Sveučilište u Rijeci – Doktorska škola i STEP RI znanstveno – tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, organiziraju radionicu za doktorande i postdoktorande „Inovacije i transfer znanja, stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere“.

Radionica će se održati uživo, 30. studenog – 1. prosinca 2023. godine, u prostorijama  STEP RI znanstveno – tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, Radmile Matejčić 10.

Polaznici će kroz vođene radionice, zadatke, primjere, rasprave i razrade vlastitih ideja, temeljenih na znanju steći uvid u osnovne koncepte i suvremene alate u inovacijama i valorizaciji znanja čime se motiviraju za transfer rezultata istraživanja u društvo.

Radionica se organizira u okviru EU projekta INNO2MARE, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Obzor Europa. Više informacija o ciljevima i programu radionice dostupno je na poveznici.

Rok za prijave je do 24. studenog 2023. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti putem prijavnog obrasca. Za pristup se koristi valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na adresi elektroničke pošte Doktorske škole doktorska@uniri.hr.

 

Kopiraj link

Link kopiran
Skip to content