PREGLEDAJ
01/06/2021.
_Promocija
Virtualni dan preddiplomskih studija EFRI
ZOOM

VIRTUALNI DAN PREDDIPLOMSKIH STUDIJA EFRI

 

Koja je razlika između Ekonomije i Poslovne ekonomije? Koliko dobro moram pričati engleski jezik za studirati na smjeru International Business? Kako će izgledati moja karijera kad završim Fakultet? Semestar u inozemstvu? Studentsko poduzetništvo? Novi kolegiji najesen? Karijera nakon završetka Fakulteta? Što znači biti ALUMNi?

Na ova, ali i mnoga druga pitanja odgovorit ćemo vam na Virtualnom danu preddiplomskih studija EFRI, posvećenom budućim studentima Fakulteta koji će kroz razgovore s našim sugovornicima saznati sve što ih zanima o studiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

Postati student Ekonomskog fakulteta u Rijeci podrazumijeva puno više od slušanja i polaganja kolegija jer tu je i cijeli niz aktivnosti usmjerenih ka izgradnji karijera i poticanju studentskih poduzetničkih inicijativa od samog početka studija. Naši ALUMNIJI, bivši studenti Fakulteta, vrlo vješto plivaju u poduzetničkim vodama što će nam i sami ispričati iz prve ruke.

Novu generaciju studenata dočekat će i velik broj novih kolegija koji su nastali kao rezultat dugoročne i kvalitetne suradnje s gospodarstvom te odgovaraju stvarnim potrebama na tržištu rada što našim studentima po završetku studija omogućuje kompetitivna znanja i vještine.

Povećani broj sati stručne prakse (čak 300!) za nove generacije vjetar je u leđa u izgradnji karijere i stjecanju iskustva još za vrijeme studija. Sve to, ali i još mnoge druge inicijative i programi, o kojima ćemo pričati na samom događaju čini naše studente visokozapošljivim i proaktivnim akterima na tržištu.

Na virtualnom danu preddiplomskih studija EFRI sudjelovat će:

Izv. prof. dr. sc. Zoran Ježić, prodekan za studente i upravljanje kvalitetom

Izv. prof. dr. sc. Helga Pavlić Skender, prodekanica za preddiplomske i diplomske studije

Miljenko Vaić, poslodavac i predsjednik ALUMNI EFRI zajednice

Renato Poljak, ALUMNI EFRI i poduzetnik,

Lucija Bavrka, studentica na smjeru Financije i Bankarstvo, Erasmus iskustvo

Antonia Džido, studentica smjera International Business, članica EFRI sport udruge

 

Pripremi pitanja vezana uz upise i studiranje i pridruži nam se na online događaju u utorak, 01.  lipnja 2021, godine u 15 sati putem Zoom platforme  https://zoom.us/j/94208471257 ili Facebook stranice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci https://www.facebook.com/EkonomskiFakultetSveucilistaURijeci

Kopiraj link

Link kopiran
Skip to content
Pitaj me!
Virtualna sova URI