Vijesti
Četvrtak, 17.01.2019.
Dodjela nagrada Realizator 2018.
U ponedjeljak, 21. siječnja 2019. s početkom u 14 sati, u prostoru café-bara ''Akvarij'' (Kampus Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 5) bit će održana dodjela nagrada pobjednicima treće edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2018. u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci.
Saznaj više
 
Srijeda, 16.01.2019.
Predavanje prof. Krautzera
U petak, 18. siječnja 2019. s početkom u 14 sati u dvorani 308 na Učiteljskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci predavanje pod nazivom Regional Development Strategies: R&D, innovation, knowledge transfer and the role of universities održat će prof. dr. sc. Thomas Krautzer sa Sveučilišta u Grazu.
Saznaj više
 
Utorak, 15.01.2019.
Ambulanta na Kampusu
Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održano je svečano potpisivanje ugovora o primopredaji ambulante. Sveučilište je Domu zdravlja predalo na besplatno korištenje namjenski prostor za ambulantu opće prakse, izgrađene u sklopu EU projekta TRIS, a čime će biti unaprjeđena zdravstvena zaštita studenata.
Saznaj više
 
Utorak, 15.01.2019.
Započeo projekt SPEAR
Sveučilište u Rijeci je početkom siječnja 2019. godine započelo s provedbom projekta ''Podrška i provedba planova za rodnu ravnopravnost u akademskoj zajednici i istraživanjima'', akronim SPEAR (engl. Supporting and Implementing Plans for gender Equality in Academia and Research). 
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_GRADRI
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk