Vijesti
Četvrtak, 21.03.2019.
Raspisan Natječaj ''Studentski sport''
Riječki športski sveučilišni savez objavljuje Natječaj " Studentski sport", kojim želi potaknuti studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja sportskih aktivnosti, doprinijeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestiti akademsku zajednicu o potrebi bavljenja sportom.
Saznaj više
 
Srijeda, 20.03.2019.
Peti rođendan FZSRI-a
U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća, odnosno proslava 5. ''rođendana'' Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci i promocija nove generacije magistara medicinskih, neliječničkih struka. Svečanosti je prisustvovala i predsjednica RH.
Saznaj više
 
Srijeda, 20.03.2019.
Prof. Peri Lučinu posebno priznanje
Prof. dr. sc. Peri Lučinu, rektoru Sveučilišta u Rijeci u razdoblju od 2009. do 2017. dodijeljeno je danas na Rektoratu, u sklopu godišnje dodjele nagrada Hrvatskog akademskog sportskog saveza na državnoj razini, posebno priznanje za doprinos u razvoju akademskog sporta u Republici Hrvatskoj. 
Saznaj više
 
Srijeda, 20.03.2019.
100 tisuća kuna za studentski sport
S dodatnih 100 tisuća kuna, uz redovnih oko 200 tisuća koje izdvaja Sveučilište, Studentski će zbor Sveučilišta u Rijeci izdvojiti za studentske sportske programe i aktivnosti. Potvrđeno je to danas na Rektoratu potpisanim ugovorom između Sveučilišta u Rijeci, Studentskog zbora i Riječkog športskog sveučilišnog saveza.
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CVT_HR
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CNRM_HR
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk