Potpore doktorandima

četvrtak, 4. prosinca 2014.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu potpora doktorandima Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u 2014./2015. akademskoj godini.

Na Natječaj se mogu prijaviti aktivni doktorandi - studenti upisani na poslijediplomske doktorske studije Sveučilišta u Rijeci ili zajedničke poslijediplomske doktorske studije koji se izvode na Sveučilištu u Rijeci u akademskoj godini 2014./2015., a koji nisu zaposleni u sustavu visokog obrazovanja ili su zaposleni u sustavu visokog obrazovanja, ali sami snose troškove studija.

Prijave se obavljaju online, izravnim upisivanjem podataka u prijavni elektronički obrazac na SharePointPortalu kojem se pristupa klikom na poveznicu PRIJAVA  uz upisivanje vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR (adresa e-pošte povezana s uniri korisničkim imenom).

Radi dodjele elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa je povezana s uniri korisničkim imenom) koji je potreban za pristup SPP-u, molimo vas da se obratite kontakt-osobi na svojoj sastavnici (popis LDAP administratora po sastavnicama). 

Rok za podnošenje prijave je 15. siječnja 2015. godine u 12.00 sati.

Tekst Natječaja

Prilog 1 - Obrazac za opis projekta
Prilog 2 - Smjernice i kriteriji za odabir
Prilog 3 - Ugovor o punoj subvenciji participacije redovitih studenata u troškovima studija u akademskim godinama 2012./2013., 2013./2014. i 2014./2015.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk