Komercijalizacija kapaciteta
Petak, 27.02.2015.

petak, 27. veljače 2015.

Znanstvenik ste i želite od svoje znanstvene spoznaje ili otkrića stvoriti inovativan proizvod ili uslugu te ju ponuditi tržištu? Tražite poduzeća koja bi bila zainteresirana za vašu inovaciju ili pak želite pokrenuti vlastito poduzeće?

Komercijalizacija znanstvenih kapaciteta besplatan je program savjetovanja, edukacije i podrške, čiji je osnovni cilj komercijalizacija postojećih znanja, kompetencija i opreme znanstvene zajednice Sveučilišta u Rijeci.

Idealni kandidati su znanstvenici, zavodi ili sastavnice Sveučilišta koje imaju ideju ili su već započele s razvojem proizvoda ili usluge na temelju postojećih znanja, kompetencija i raspoložive opreme te im je potrebna podrška za konačno definiranje inovacije, poslovnog modela, strategije komercijalizacije i izlazak na tržište, bez obzira radi li se o ponudi proizvoda i/ili usluga za fizičke osobe, poduzeća ili ustanove, za lokalno ili međunarodno tržište.

Cilj programa je omogućiti povezivanje znanstvenih institucija i poduzetnika, komercijalizacija kapaciteta i znanja znanstvenih institucija i uspostavljanje komercijalnih poslovnih procesa (marketinga, prodaje, isporuke, postprodaje) u znanstvenim institucijama.


Program provode djelatnici Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (STEPRI).

Prijave su otvorene do 9. ožujka 2015.

Više o programu možete saznati na OVDJE, na broju telefona

051 / 265 – 961 ili na poslati svoj upit na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk