Uspjeh riječkog Hoviap tima
Utorak, 13.10.2015.

utorak, 13. listopada 2015.

Start-up tim Hoviap studenata Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci, koji čine Nikola Curilović, Davor Zupičić i Ivan Skender, uspješno se predstavio na Regionalnoj inovacijskoj konferenciji na Krfu u Grčkoj, održanoj od 5. do 7. listopada 2015. u sklopu IPA Adriatic projekta PACINNO.

Tim Hoviap razvija mobilnu aplikaciju za potrebe hotelskog menadžmenta, a put u Grčku osigurali su pobjedom na nacionalnom PACINNO Demo danu održanom u siječnju 2015. u Rijeci. Ovo je još jedan uspjeh tima studenata Sveučilišta u Rijeci, nakon nedavno osvojenog 2. mjesta na 4. Međunarodnom Startup Campu Rijeka. Uz Hoviap, hrvatska start-up predstavnica na krfskoj konferenciji bila je i Valinea Vinger uz podršku Darija Zorića, s projektom multifunkcionalne jakne Ultijack (ranije Passenger), koja je također izborila sudjelovanje uspješnim nastupom na nacionalnom Demo danu.

 Na konferenciji se potencijalnim investitorima, poslovnim anđelima i fondovima rizičnog kapitala, ukupno predstavilo 14 start-up projekata izabranih na nacionalnim PACINNO Demo danima. Projekt PACINNO provodi se u 8 zemalja Jadranske regije s ciljem stvaranja međunarodne platforme za suradnju akademskih ustanova u poticanju inovacija, a hrvatski partner je Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci. 


PRIOPĆENJE


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk