Dani otvorenih vrata SVKRI
Ponedjeljak, 09.11.2015.

ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

Započeli su Dani otvorenih vrata Sveučilišne knjižnice Rijeka, koji traju cijeli tjedan, dakle od 9. do 13. studenoga. Knjižnica poziva sve da sudjeluju u programima te i prisustvuju zanimljivim događajima i radionicama!

 

9., 10 i 13. studenog

Knjižnica je opet IN!

U sklopu Dana otvorenih vrata bit će organizirani orijentacijski seminari pod nazivom Knjižnica je opet IN u kojima će se grupama korisnika predstaviti preuređeni korisnički prostor kao rezultat projekta Modernizacija usluga u korisničkom prostoru Sveučilišne knjižnice Rijeka. Korisnicima će se također predstaviti i usluge Knjižnice te način njihova korištenja. Orijentacijski seminari bit će organizirani isključivo za grupe.

Prijaviti se i rezervirati svoj termin možete OVDJE.

 

11. studenog

Iznajmi knjižničara na jedan sat!

Na Dan hrvatskih knjižnica, 11. studenoga 2015., imate priliku iznajmiti knjižničara na jedan sat. Tijekom sat vremena provedenih s knjižničarem možete zatražiti pomoć u pretraživanju literature, naučiti pretraživati discovery servis i baze podataka te upravljati alatom Mendeley.

Prijaviti se i rezervirati svoj termin možete OVDJE.

 

12.studenog  /  dvorana izložbe Glagoljica, 12 sati

 

Pozivamo vas na Svečanost povodom dodjele nacionalnog priznanja Knjižnica godine i otvaranja preuređenog korisničkog prostora. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk