Nastupni posjet Toomasa Ilvesa
Petak, 25.03.2016.

petak, 25. ožujka 2016.

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u srijedu, 23. ožujka 2016. održan je nastupni posjet predsjednika Republike Estonije g. Toomasa Hendrika Ilvesa sa suprugom i poslovnom delegacijom, uz predstavljanje projekta ''Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci'' te obilazak Centra za napredno računanje i modeliranje (CNRM) i superračunala ''Bura''.

U odsutnosti rektora Sveučilišta prof. dr. sc. Pere Lučina, Predsjednika Ilvesa i visoku delegaciju dočekala je zamjenica rektora prorektorica za studije i studente prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, prorektorica za investicije i razvoj i voditeljica projekta ''Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci'' prof. dr. sc. Nevenka Ožanić, prorektor za informatizaciju i predstojnik Centra za napredno računanje i modeliranje prof. dr. sc. Zlatan Car te u ime Grada Rijeke gradonačelnik mr. sc. Vojko Obersnel, predsjednik Skupštine Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić, direktor STEP RI-a Boris Golob i ravnatelj Studentskog centra Dinko Jurjević.

Nakon pozdravnog govora prorektorice Prijić Samaržije te prezentacija prorektorice Ožanić i prorektora Cara, održane su i prezentacije STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i prezentacije korisnika ''inkubatora'' - projekta STEMI i tvrtke EXEVIO.A

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk