Produljen natječaj za aplikacije
Utorak, 05.04.2016.


utorak, 5. travnja 2016.

Samsung Electronics produljuje trajanje natječaja za autore aplikacija za pametni sat Samsung Gear S2, kojime tvrtka želi dodatno popularizirati razvoj rješenja za nosive uređaje i omogućiti i onima koji se do sada nisu susreli s razvojnim alatima, priliku da razviju rješenje i objave ga na globalnoj trgovini. Natječaj koji će okupiti fizičke i pravne osobe, s prebivalištem odnosno sjedištem u Republici Hrvatskoj otvoren je do 30. travnja 2016., a po završetku prijava stručni će žiri i predstavnici Samsunga izabrati i nagraditi tri najbolje prijave.

Samsung Gear S2 nastao je kao rezultat dugogodišnjih inovacija na području nosive tehnologije. Dizajniran nalik mehaničkim ručnim satovima, dostupan je u klasičnoj i sportskoj inačici. Uređaj je osmišljen kao pratilac pametnom telefonu, koji korisnika obavještava o pristiglim porukama elektroničke pošte, kalendarskim obvezama i novostima te mu omogućava komunikaciju s vanjskim svijetom zahvaljujući nizu aplikacija. Dodatno, opremljen je funkcijama koje korisnika potiču na zdraviji i aktivniji način života, omogućavaju reprodukciju glazbenih datoteka, a zahvaljujući tzv. Near-Field Communication (NFC) tehnologiji omogućava i mobilno beskontaktno plaćanje, otključavanje i zaključavanje doma, automobila i sl.

Sudionici natječaja mogu biti sve pravne osobe u Republici Hrvatskoj, registrirane kao trgovačka društva ili obrtnici, kao i fizičke osobe starije od 18 godina, sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svim je sudionicima omogućen pristup razvojnim alatima i dokumentaciji, kao i informacijama potrebnim za certifikaciju za Tizen operativni sustav.

Samsung će, po završetku ocjenjivanja prijava, nagraditi autore ili autora tri ponajbolje aplikacije. Rješenje s najvećim brojem bodova tvrtka će nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 50.000 kuna. Autore drugoplasirane aplikacije Samsung će nagraditi pametnim telefonom Samsung Galaxy S6 edge + i pametnim satom Samsung Gear S2, dok će trećeplasirana aplikacija autoru ili autorima osigurati pametan sat Samsung Gear S2.

Pravila natječaja možete pročitati ovdje, dok je više informacija o pametnom satu Samsung Gear S2 dostupno na poveznici.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk