Kultura, baština i zavičaj
Četvrtak, 29.06.2017.

četvrtak, 29. lipnja 2017.

Udruga studenata kroatistike Idiom u suradnji s prof. dr. sc. Irvinom Lukežićem, s Odsjeka za kroatistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organizira međunarodnu konferenciju posvećenu temama iz kulture, baštine i zavičaja te poziva sve zainteresirane da se prijave.

Prijavnice se šalju do 19. srpnja 2017. isključivo na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Konferencija je zamišljena kao dvodnevan susret studenata i profesora, a cilj je promovirati znanstvenu djelatnost hrvatskog jezika i književnosti te hrvatske kulture te poticati razmjenu znanja, informacija i iskustva među studentima.

Konferencija će biti održana 20. i 21. listopada 2017. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a podupiru je Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Filozofski fakultet i Sveučilište u Rijeci.

Više o samoj Konferenciji i načinu prijave možete saznati na mrežnoj stranici Udruge: http://usk-idiom.hr

 

POZIV             PRIJAVNICA – IZLAGAČI             PRIJAVNICA – SLUŠAČI

 

UPUTE O OBLIKOVANJU RADA 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk