Natječaj za studentski sport
Četvrtak, 22.03.2018.

četvrtak, 22. ožujka 2018.


Na Rektoratu Sveučilišta jučer, 21. ožujka 2018. održano je svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli sredstava između Sveučilišta u Rijeci, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i Riječkog športskog sveučilišnog saveza.

Ugovor su potpisali:prof. dr. sc. Goran Turkalj, prorektor za organizaciju i upravljanje infrastrukturom, Dora Nikolla, zamjenica predsjednice Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i Viktor Moretti, prof., sportski direktor Riječkog športskog sveučilišnog saveza.

Ugovor o dodjeli 150.000,00 kuna za financiranje programa Riječkog športskog sveučilišnog saveza, studentskih sportskih udruga i drugih sportskih aktivnosti  studenata Sveučilišta u Rijeci u 2018. godini bit će potpisan u svrhu poticanja studenata na bavljenje sportskim aktivnostima, a sukladno utvrđenoj potrebi većeg ulaganja u sport. RŠSS prepoznat je kao jedini studentski sportski savez koji uspostavlja i vodi sustav sportskih natjecanja u sklopu Sveučilišta u Rijeci.

 

U petak, 23. ožujka 2018. otvara se Natječaj za studentski sport.

Riječki športski sveučilišni savez objavljuje ovaj Natječaj kako bi potaknuo studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja sportskih aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o potrebi bavljenja sportom kroz razdoblje akademskog obrazovanja. 

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentske organizacije (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata Sveučilišta u Rijeci koje djeluju na sveučilišnoj razini. 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk