Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj
U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira Dane otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine.
 
Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.
 
Na ovaj način želi se omogućiti zainteresiranoj javnosti da posjeti projektne lokacije i dobije priliku razgovarati s osobama koje su bile uključene u provedbu projektnih aktivnosti, a koje će im prenijeti svoja iskustva i pružiti uvid u proces odvijanja projekta. Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. 
 
Pozivaju se korisnici koji su uspješno proveli ili još uvijek provode projekt financiran iz fondova Europske unije da iskažetu svoj interes za sudjelovanjem u Danima otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj te da svojim primjerom posluže kao motivacija i inspiracija svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije. 
 
Cjelokupni program Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj bit će objavljen na posebnoj internetskoj stranici koja će biti izrađena u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr gdje će biti navedeni svi sudionici kao i njihov program. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije će osigurati vizualni identitet koji će svi sudionici moći preuzeti i koristiti, ukoliko budu izrađivali promotivne materijale, plakate ili oglašavali događanje putem vlastitih stranica, lokalnih i regionalnih medija ili društvenih mreža.
 
Sudjelovanje u Danima otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj potrebno je prijaviti putem elektroničkog obrasca na poveznici najkasnije do 15. travnja  2018. godine. Aktivnosti u sklopu navedenog događanja provoditi u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine, te je u prijavi potrebno navesti željeni datum ili datume sudjelovanja, način na koji se želi sudjelovati i podatke kontakt osoba u vezi s organizacijom događanja. 

Za sva dodatna pitanja ili eventualne prijedloge možete se javiti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   ili na brojeve telefona 01 6471 968 (Ivana Šarić) i 01 6470 350 (Anela Olujić).

Sveučilište u Rijeci i ove se godine uključilo u obilježavanje Dana otvorenih vrata EU projekata u Republici Hrvatskoj. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.
 
 

Novosti

Odobren Obzor 2020. projekt!

Sveučilište u Rijeci kao jedan od partnera sudjelovat će u provedbi projekta European Researchers´ Night: Techno-Past Techno-Future. 

Saznaj više

EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 5. listopada 2018. godine. 

Saznaj više


ESF: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport

Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2019. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru

Prijavite se za sudjelovanje na događanju koje će se održati 28. srpnja 2018. godine u Bakru. 

Saznaj više

Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 26. do 28. rujna 2018. u Poljskoj. Rok za prijavu je 15. srpnja. 

Saznaj više


Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 23. do 25. listopada u Splitu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk