Uspjeh Tehničkog fakulteta

 

Na nedavno održanom sastanku Međunarodne komisije Srednjoeuropskog programa razmjene za sveučilišne studije (CEEPUS) u Beču zaključen je natječaj za CEEPUS mreže za akademsku godinu 2018./2019. te su tom prilikom pozitivno ocijenjenim mrežama dodijeljene kvote za mobilnost. Od 100 prijavljenih CEEPUS mreža prvo mjesto zauzela mreža čiji je nositelj Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci. 

Riječ je o mreži CIII-HR-0108-12-1819, “Concurrent Product and Technology Development - Teaching, Research and Implementation of Joint Programs Oriented in Production and Industrial Engineering”, koja okuplja 22 visoka učilišta iz zemalja sudionica programa CEEPUS, unutar koje se već 12. godinu zaredom odvija razmjena studenata svih razina i nastavnog osoblja te je, prema riječima njezinoga glavnoga koordinatora prof.dr.sc. Zlatana Cara, poslužila kao odlična podloga za brojne zajedničke doktorske i diplomske radove, publikacije, patente i projekte u drugim programima. U idućoj akademskoj godini više od 100 različitih hrvatskih visokih učilišta sudjelovat će u najmanje 65 CEEPUS mreža.   

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk