Radionica o sinergiji ESI fondova

Radionica o sinergiji ESI fondova s naglaskom na OP Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.

Posredstvom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU (MRRFEU) u Opatiji i Rijeci, održana je 16. i 17. travnja Radionica o sinergiji ESI fondova s naglaskom na OP Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. i Programa unije za Nacionalne kontakt točke. Nacionalne kontakt točke su osobe koje su u pojedinim tijelima državne uprave zadužene za Programe unije (npr: Erasmus, Horizon 2020, Kreativna Europa, Herkul III…).

Cilj Radionice bio je ojačati kapacitete djelatnika Nacionalnih kontakt točki kako bi se dodatno potaknulo sudjelovanje hrvatskih korisnika u korištenju dostupnih izvora financiranja te osnaživanje suradnje, komunikacije i razmjene informacija unutar mreže Nacionalnih kontakt točki.

Prvi dan radionice 16. travnja 2018. obuhvatio je će predavanja o sinergiji između Europskih strukturnih i investicijskih fondova s naglaskom na OP Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020 i Programa unije, zatim odnosa s javnošću i društvenih mreža u Opatiji.

Drugi dan radionice, 17. travnja 2018., održana je terenska nastava te je za spomenutu Radionicu, u suradnji s MRRFEU za koju je odabran projekt “Studenski smještaj na kampusu Sveučilišta u Rijeci 1. faza (TRIS)” (su)financiranog iz OP Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020." i to na Građevinskom fakultetu na Kampusu.

Za vrijeme posjeta polaznici radionice su prisustvovali pozvanom predavanju o odabranom EU projektu “Studenski smještaj na kampusu Sveučilišta u Rijeci 1. faza (TRIS)" koje je održala voditeljica projekta prof. dr. sc Nevenka Ožanić. Nakon predavanja sudionici su uz vođenje voditeljica Službe za investicije Mirna Hero, d.i.g. obišli studentsko naselje „Trsat“ i prostore opremljene kroz projekt “Studenski smještaj na kampusu Sveučilišta u Rijeci 1. faza (TRIS)";

Predstavljanju projekta prisustvovala su 34 sudionika.

                        
                         Prof. dr. sc. Nevenka Ožanić, voditeljica projekta 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk