ECTS stručnjak za Erasmus+ s UNIRI
Petak, 27.04.2018.

četvrtak, 27. travnja 2018.

Agencija za mobilnost i programe EU 24. je travnja 2018. donijela Odluku o odabiru ECTS-stručnjaka u programu Erasmus+ na razini Republike Hrvatske te je izabrala doc. dr. sc. Gorana Karanovića, Erasmus i ECTS koordinatora na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci.

Naime, Agencija za mobilnost i programe EU 3. travnja 2018. raspisala je javni poziv za iskaz interesa za izbor ECTS stručnjaka u programu Erasmus+. Sve prijave pristigle na natječaj prošle su provjeru formalne prihvatljivosti te su potom ocijenjene prema kriterijima navedenim u javnom pozivu. U skladu s bodovnom listom izrađenom temeljem provjere kriterija formalne prihvatljivosti i zbroja ostvarenih bodova u postupku vrednovanja kvalitete, za obavljanje poslova ECTS stručnjaka u programu Erasmus+ izabran je docent Goran Karanović.

ECTS stručnjak doc. dr. sc. Goran Karanović promicat će korištenje alata ECTS na informativnim događanjima Agencije za mobilnost i programe EU te će educirati korisnike i potencijalne prijavitelje Erasmus+ projekata.

Ponosni smo što je Agencija za mobilnost i programe EU i ovaj put kao primjer dobre prakse prepoznala rad predstavnika Sveučilišta u Rijeci. Čestitamo doc. dr. sc. Goranu Karanoviću i želimo mu puno uspjeha u daljnjem radu!

 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk