UNIRI na utrci Wings for Life
Utorak, 08.05.2018.

utorak, 8. svibnja 2018.

U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci tim Sveučilišta u Rijeci sudjelovao je na humanitarnoj utrci Wings for Life, održanoj u Zadru u nedjelju, 6. svibnja. S obzirom na brojnost tima studenata Sveučilišta u Rijeci bila je to grupa koju su mediji proglašavali jednom od najbrojnijih iz Hrvatske koja se pojavila na ovogodišnjoj utrci.

Startnu crtu prešlo je 297 sudionika s riječkog Sveučilišta, a uplaćeno je 510 startnina, što znači da je u humanitarne svrhe doniran ukupni iznos od 61.200 kuna. Sav prihod od startnina utrke Wings for Life namijenjen je istraživanjima liječenja ozljeda leđne moždine.

Tim Sveučilišta u Rijeci predvodili su studenti Nina Bogomolec (Filozofski fakultet u Rijeci) i Jan Mastrović (Pomorski fakultet u Rijeci), a utrku su okonačali  završivši na sjajnom 11. mjestu u globalnom poretku Wings for Life World Run timova.

Ove godine studentima su se na utrci u Zadru pridružili i pružili svoju podršku i rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija te dekan Pomorskog fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Alen Jugović. 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Znanstvena oprema RISK
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk