Informativna radionica za Poziv „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“
Informativna radionica za Poziv Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj održat će se 25. svibnja 2018. godine u multimedijalnoj dvorani u prizemlju Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38 u Zagrebu.
 
Cilj informativne radionice je predstaviti i pružiti svim potencijalnim prijaviteljima informacije o otvorenom Pozivu. 
 
Sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je prijaviti najkasnije do 15. svibnja 2018. godine na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Prijavi na radionicu potrebno je priložiti popunjenu tablicu sa svim podacima o sudionicima koji će prisustvovati na radionici. 
 
Također, na istu e-mail adresu mogu se postaviti pitanja prije održavanja same radionice kako bi se odgovori mogli pripremiti za dan održavanja iste. Na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript moguće je samo poslati prijavu za sudjelovanje na radionici i pitanja prije same radionice, a ostala pitanja koja će se postavljati nakon radionice šalju se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Zaprimljena pitanja i odgovori bit će objavljeni na središnjoj stranici ESI fondova i portalu eFondovi gdje možete preuzeti i natječaju dokumentaciju za ovaj Poziv. 
 
 
 

Novosti

Nove mjere potpore za povećanje prijava na program Obzor 2020.

MZO je objavilo novi poziv za dostavu prijava na prošireni set mjera sukladno Odluci o poticanju aktivnosti koje pridonose povećanju prijava i uspješnosti hrvatskih prijavitelja na međunarodne kompetitivne projekte u sklopu Okvirnoga programa za istraživanje i inovacije i programa Euratom, te promociji inicijativa vezanih uz svemir i svemirske tehnologije.

Saznaj više

Otvoren pristup istraživačkoj infrastrukturi Zajedničkog istraživačkog centra (JRC)

Joint Research Centre (JRC) Europske komisije otvara svoje laboratorije i postrojenja akademskim i znanstvenim institucijama, poduzećima i industriji.

Saznaj više


Interreg MEDITERAN 2014. -2020. – treći poziv na dostavu projektnih prijedloga

Rok za dostavu projektnih prijedloga je do 31. siječnja 2019. godine.

Saznaj višeArhiva

Događanja

Interreg V-B Mediteran 2014. – 2020. – informativni dan u sklopu 3. poziva

Prijavite se za sudjelovanje na info danu koji će se održati 5. prosinca 2018. godine u Zagrebu. 

Saznaj više

MSCA informativni dan: Mreže za inovativno osposobljavanje (ITN) i Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE)

Prijavite se za sudjelovanje na info danu koji će se održati 27. studenoga 2018. godine u Zagrebu.

Saznaj više


LIFE tematski info dan - Upravljanje i informacije

Prijavite se za sudjelovanje na info danu koji će se održati 13. studenoga 2018. godine u Zagrebu. 

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk