Vijesti
Ponedjeljak, 18.02.2019.
Potpisan Memorandum
Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održano je svečano potpisivanje Memoranduma o suradnji između Sveučilišta u Rijeci i Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije. Memorandum je okvir za suradnju u području organizacije i financiranja projekata pametnih gradova.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 18.02.2019.
Objava Javnog poziva
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci objavio je Javni poziv za dostavu inovativnih rješenja iz područja održivog turizma jadransko-jonske regije. Kategorije su: inovacija proizvoda, usluge, poslovnog modela ili poslovnog procesa. Poziv je otvoren do 31. ožujka 2019.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 18.02.2019.
Kristina Adamich Scott
Prvo ovogodišnje predavanje iz ciklusa "Colloquia Fluminensia 3 - Razgovori s baštinom u Sveučilišnoj knjižnici'', pod nazivom "Kristina Adamich Scott, riječka posjednica i dobrotvorka"  održat će prof. dr. sc. Irvin Lukežić s Filozofskog fakulteta u srijedu, 20. veljače 2019. s početkom u 18 sati u dvorani izložbe ''Glagoljica''.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 18.02.2019.
Održana druga radionica
U café-baru ''Akvarij'' na Kampusu održan je edukacijski program za djelatnike u turizmu u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, Centra za industrijsku baštinu i Centra za napredne studije jugoistočne Europe, u sklopu projekta Turistička valorizacija reprezentativnih spomenika riječke industrijske baštine.
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_GRADRI
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk