Vijesti
Četvrtak, 12.07.2018.
Otvoren javni poziv
Zaklada FIPRO u suradnji s Primorsko-goranskom županijom objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava iz projekta ''Komercijalizacija inovacija'' na koji zainteresirani mogu prijaviti projekte do 1. listopada 2018. Prijaviti se mogu inovativni poduzetnički projekti s područja Primorsko-goranske županije.
Saznaj više
 
Srijeda, 11.07.2018.
Znanost, a ne predrasude
''Iako smo bili uvjereni da je znanost odavno izborila svoju stabilnu poziciju, svjedočimo tome da se znanost proglašava ideologijom, kao bilo koja. Danas s ovog mjesta želimo poručiti da znanost nema alternative'', izjavila je rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, otvarajući prvu Konferenciju članova Međunarodnog znanstvenog savjeta.
Saznaj više
 
Utorak, 10.07.2018.
Dan Građevinskog fakulteta
U petak, 6. srpnja održana je proslava Dana Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Prorektor za organizaciju i upravljanje infrastrukturom prof. dr. sc. Goran Turkalj pozdravio skup, a dekanica izv. prof. dr. sc. Ivana Štimac Grandić podnijela je izvješće o radu Fakulteta u protekloj akademskoj godini.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 09.07.2018.
Ljetna škola za političke filozofe
Na Filozofskom fakultetu u organizaciji Odsjeka za filozofiju, Centra za napredne studije jugoistočne Europe i Hrvatskog društva za analitičku filozofiju od 25. do 29. lipnja održana je Ljetna škola za političke filozofe ''Jednakost i građanstvo''. Po zvučnosti filozofskih imena i kontinuitetu prometnula se u najjaču takvu školu u regiji.
Saznaj više
 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk