PREGLEDAJ
28/06/2023.
_Obrana doktorskog rada
Obrana doktorskog rada - Kate Šešelja (OBRI)
Sveučilišni odjeli

Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci

najavljuje da će

Kate Šešelja

braniti doktorski rad pod nazivom

UČINAK NEDOSTATKA TREFOIL FAKTOR 3 PROTEINA NA JETRU I HIPOKAMPUS MIŠEVA
IZLOŽENIH KRATKOTRAJNOM TRETMANU VISOKOMASNOM HRANOM

u srijedu, 28. lipnja 2023. u 14 sati

u dvorani O-030 u zgradi Sveučilišnih odjela

ODLUKA

 

 

 

 

 

 

Kopiraj link

Link kopiran
15/05/2023. - 19/05/2023..
_DIES
Dies Academicus 2023
Kampus

15/5/23
KAMPUS

DODJELA NAGRADA NAJBOLJIM STUDENTIMA I NASTAVNICIMA

U sklopu obilježavanja 50. Diesa Academicusa dodjeljuju se Rektoričine nagrade najboljim studenticama i studentima Sveučilišta u Rijeci te nagrade za nastavnu izvrsnost koje predstavljaju zbir postignutih uspjeha u radu sa studentima tijekom akademske godine 2021./2022.

 

16–24/5/23
KAMPUS

JUČER, DANAS, SUTRA

Panel izložba na Kampusu u povodu 50. obljetnice Sveučilišta u Rijeci. Okom kamere predstavljamo Sveučilište i njegove sastavnice u formatu jučer, danas, sutra.

 

17/5/23
EXPORTDRVO

SVEČANA SJEDNICA SENATA SVEUČILIŠTA U RIJECI POVODOM OBILJEŽAVANJA 50 GODINA SVEUČILIŠTA U RIJECI

Središnja svečanost kojom se obilježava pedeseta obljetnica Sveučilišta u Rijeci i 390. godina tradicije visokog obrazovanja u Rijeci.

DODJELA POČASNIH DOKTORATA

Počasni doktorat, gradus Doctoris Honoris Causa, najviše je priznanje koje Sveučilište u Rijeci dodjeljuje istaknutim znanstvenicima i uglednim javnim osobama za poseban doprinos
od trajnog značenja kako Sveučilištu tako i široj društvenoj zajednici u područjima znanstvenog, kulturnog i umjetničkog stvaralaštva.

 

18/5/23
KAMPUS

DODJELA POČASNIH ZVANJA PROFESOR EMERITUS I PROFESOR HONORIS

Svečana dodjela počasnih zvanja professor emeritus i professor honoris Sveučilišta u Rijeci i akademskih priznanja izabranim redovitim profesorima u trajnom znanstvenonastavnom ili umjetničkom zvanju.

DODJELA POTVRDNICA REDOVITIM PROFESORIMA

 

19/5/23
KAMPUS

PROMOCIJA DOKTORICA I DOKTORA ZNANOSTI

Svečana 91. promocija doktorica i doktora znanosti Sveučilišta u Rijeci.

Kopiraj link

Link kopiran
30/06/2023. - 30/06/2023..
_50UNIRI
Mapa bez naziva
Kampus

Mapa u nastajanju je početak jedne izložbe koja još uvijek nema naslov. Naslov će nastati kasnije. Prirodno, spontano, kako se njezin sadržaj bude gradio.

Iako trenutno nepoznat, uvijek na savršeno odabranim lokacijama.

Kopiraj link

Link kopiran
02/06/2023. - 02/06/2023..
_50UNIRI
Svjetla kampusa
Kampus

Svjetlosna izložba Jučer, danas, sutra o Sveučilištu kroz spektar svjetlosti. Kroz medij svjetla izdvajamo prekretnice kroz stoljeća koje su nas vodile na putu ka istinskom europskom sveučilištu budućnosti. Popratni je program najvećem studentskom festivalu u regiji, Student day festivalu. Svjetlosna izložba osmišljena je u suradnji s autoricama Majom Žugec i Anom Sablić, suradnicama Oblika 3.

Kopiraj link

Link kopiran
12/06/2023. - 16/06/2023..
_Ljetna škola
Ljetna škola: Equality and Citizenship
Filozofski fakultet

Centar za napredne studije jugoistočne Europe u Rijeci i Odsjek za filozofiju Filozofskog fakulteta u Rijeci najavljuju devetu po redu ljetnu školu na temu jednakosti i građanstva.

Ljetna škola održat će se od 12. do 16. lipnja 2023. na Filozofskom fakultetu (predavaonica F-401).

Ljetna škola prvenstveno je namijenjena doktorandima i postdoktorandima. Po završetku Ljetne škole svi će sudionici dobiti potvrdu o sudjelovanju koja opisuje aktivnosti u kojima su sudjelovali.

Sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu prijavu koju treba poslati na e-adresu politicalphilosophy@cas.uniri.hr.

Program je dostupan ovdje.

Kopiraj link

Link kopiran
06/06/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Vanesa Benković
Ekonomski fakultet

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Vanesa Benković

za izbor u naslovnu docenticu.

Predavanje će biti održano u utorak, 6. lipnja 2023. u 13 sati

u predavaonici br. 3 Fakulteta.

Tema predavanja je:

IZAZOVI PRIMIJENJENE FARMAKOEKONOMIKE
IZ PERSPEKTIVE HRVATSKOG ZDRAVSTVENOG SUSTAVA

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
06/06/2023. - 09/06/2023..
_50UNIRI
Science, values and democracy - Ljetna škola
Palača Moise

Mladi će istraživači s Philipom Kitcherom istraživati ulogu sveučilišta i obrazovanja u demokratskom svijetu, ali i kakvo treba biti obrazovanje budućnosti.

Kopiraj link

Link kopiran
05/06/2023. - 05/06/2023..
_50UNIRI
Philip Kitcher, John Dewey professor emeritus of philosophy, Columbia University (SAD): napredak u znanostima - i u umjetnosti
Rektorat

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na predavanje Philipa Kitchera, jednog od najpoznatijih svjetskih filozofa znanosti koji promišlja kakva treba biti znanost i obrazovanje u demokratskom svijetu. Tom prigodom profesoru Kitcheru bit će dodijeljeno počasno zvanje Honoris professor Sveučilišta u Rijeci.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 05. lipnja 2023. u 11 sati na rektoratu Sveučilišta u Rijeci.

Stav da znanosti napreduju, a umjetnosti stagniraju, vrlo je čest. Ovo će predavanje preispitati to mišljenje, počevši od razlike između teleološkog i pragmatičnog tumačenja napretka. Pragmatičan napredak ne postiže se približavanjem cilju, već rješavanjem problema u trenutnom stanju. Na znanstveni napredak treba gledati kao na pragmatičan – kada shvatimo bit, postaje očito da znanstveni napredak ima društvene dimenzije. Društveno ugrađen pojam znanstvenog napretka tada omogućava da se paralelni koncept napretka primijeni i na umjetnost.

Prof. dr. sc. Philip Kitcher istaknuti je britanski filozof koji je više od 20 godina radio kao profesor na Sveučilištu Columbia, gdje mu je 2020. dodijeljena titula John Dewey Professor Emeritus of Philosophy. U svijetu filozofije najpoznatiji je po svojim revolucionarnim idejama o obrazovanju, moralnom napretku i funkciji znanosti u demokratskim društvima.

Kopiraj link

Link kopiran
31/05/2023. - 31/05/2023..
_50UNIRI
Predstavljanje knjige Why Humans Fight prof. dr. sc. Siniše Maleševića i Okrugli stol
Akvarij
U sklopu obilježavanja pedesete obljetnice djelovanja Sveučilišta u Rijeci, Centar za studije mira i konflikata u Rijeci ima čast ugostiti prof. dr. sc. Sinišu Maleševića, koji će riječkoj javnosti predstaviti svoju najnoviju knjigu Why Humans Fight: The Social Dynamics of Close-Range Violence (Cambridge University Press, 2022.).

Okrugli stol:
Nakon predstavljanja knjige Why humans fight održat će se okrugli stol pod nazivom Zašto se ljudi (ne) bore: (de)normalizacija ratnog nasilja u društvu, nekad i danas. Uz profesora Malešića u okruglom stolu sudjelovat će poznati novinar i publicist Viktor Ivančić te dr. sc. Valentina Otmačić. Okrugli stol moderirat će predstojnik Centra za studije mira i konflikata Sveučilišta u Rijeci dr. sc. Nebojša Zelič.

Profesor Malešević jedan je od vodećih svjetskih stručnjaka iz područja istraživanja rata, nasilja, etniciteta i nacionalizma. Redoviti je profesor sociologije i predstojnik Odsjeka za sociologiju University Collegea u Dublinu te viši znanstveni suradnik u Nacionalnom konzervatoriju umjetnosti i obrta u Parizu. Član je Kraljevske irske akademije znanosti od 2010. godine te Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine od 2012. godine. Autor je brojnih knjiga koje su prevedene na trinaest jezika. Na hrvatskom su dosad objavljene njegove knjige Zašto je nacionalizam tako moćan? Sociološka analiza (2021.), Države-nacije i nacionalizmi (2017.), Sociologija rata i nasilja (2011.) te Ideologija, legitimnost i nova država: Jugoslavija, Srbija i Hrvatska (2004.). Sve prijevode na hrvatski jezik objavila je izdavačka kuća Jesenski Turk. Profesor Malešević autor je i više od 120 znanstvenih članaka i poglavlja u knjigama te je održao više od 160 pozvanih predavanja diljem svijeta. Dobitnik je nagrade Američkog sociološkog društva za najbolju knjigu iz područja nasilja rata i mira za djelo The Rise of Organized Brutality (Cambridge University Press, 2017.).

Kopiraj link

Link kopiran
29/05/2023. - 04/06/2023..
_50UNIRI
Student day festival
Kampus

Na sveučilišnom kampusu održati će se 13. Student day festival. Uskoro više informacija.

Kopiraj link

Link kopiran
26/05/2023.
_50UNIRI
Konferencija ''Važnost medijske pismenosti u vremenu društvenih mreža i umjetne inteligencije''
Filozofski fakultet

Završna konferencija 6. Dana medijske pismenosti

bit će održana u petak, 26. svibnja 2023. od 11 do 12.30 sati

u dvorani 207 na Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci,

Kampus Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišna avenija 4.

Konferenciju organiziraju Agencija za elektroničke medije i Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci,

a održava se u sklopu obilježavanja 50. obljetnice osnutka Sveučilišta u Rijeci.

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati ovogodišnjih Dana medijske pismenosti,

projekta pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Ministarstva znanosti i obrazovanja,

s ciljem podizanja svijesti o važnosti medijske pismenosti te stvaranja prilika i resursa za medijsko obrazovanje.

Govorit će se i o nužnosti jačanja medijske pismenosti u obrazovnim ustanovama,

a bit će predstavljen i budući Poslijediplomski specijalistički studij ”Medijska pismenost” Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

PROGRAM KONFERENCIJE:

 • Rezultati Dana medijske pismenosti i nužnost jačanja medijske pismenosti u obrazovnim ustanovama, Robert Tomljenović, Agencija za elektroničke medije
 • Obrazovni materijali nastali u sklopu Dana medijske pismenosti i važnost medijske pismenosti u kontekstu mentalnog zdravlja djece i mladih, Marin Ilej, Ured UNICEF-a za Hrvatsku
 • Ukorak s izazovima digitalnog doba – Specijalistički poslijediplomski studij medijske pismenosti – Cecilija Jurčić Katunar i Saša Stanić, Filozofski fakultet u Rijeci
 • Društvene mreže i dezinformacije – može li umjetna inteligencija pomoći? – Ana Meštrović, Slobodan Beliga, Fakultet informatike i digitalnih tehnologija i Mihaela Matešić, Filozofski fakultet u Rijeci

 

PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE

https://www.medijskapismenost.hr/konferencija-o-medijskoj-pismenosti-u-rijeci/ 

Pozivamo odgojno-obrazovne djelatnike koji rade u osnovnim i srednjim školama te predškolskim ustanovama, knjižničare, novinare i urednike, marketinške stručnjake i članove akademske zajednice da se pridruže konferenciji!

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem OBRASCA, a prijave će biti otvorene do 25. 5. u 10 sati, ili do popunjena mjesta.

Odgojno-obrazovni djelatnici mogu dobiti potvrdu o sudjelovanju, koju će im izdati Agencija za elektroničke medije i Ured UNICEF-a za Hrvatsku.

Kopiraj link

Link kopiran
01/06/2023. - 02/06/2023..
_cjeloživotno obrazovanje
Dan i e-učenja
Kampus

Sveučilište u Rijeci poziva zainteresirane na

DANE E-UČENJA

koji će u organizaciji Povjerenstva za online učenje Sveučilišta u Rijeci

biti održani u četvrtak i petak1. i 2. lipnja 2023.

u prostorijama Građevinskog fakulteta i Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Dani e-učenja posvećeni su razmjeni ideja, znanja i dobrih praksi među nastavnicima i studentima,
a uključuju niz predavanja, predstavljanja primjera dobre prakse i e-projekata
te okrugli stol o temi ”Umjetna inteligencija i budućnost visokog obrazovanja: potencijali i ograničenja“.

PROGRAM

 

Kopiraj link

Link kopiran
02/06/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Tena Prelec (UNIRI)
Pravni fakultet

Sveučilište u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Tena Prelec

za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docentice.

Predavanje će biti održano u petak, 2. lipnja 2023. u 9 sati

u dvorani 1 Pravnog fakulteta, Hahlić 6, Rijeka.

Tema predavanja je:

POLITIČKA KORUPCIJA

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
26/05/2023.
_Izložba
Otvorenje izložbe ''Intuicija'' u Palači Moise
Palača Moise

U petak, 26. svibnja 2023. u 19.30 sati u Palači MoiseSveučilište u Rijeci poziva na otvorenje izložbe INTUICIJA, obilježavajući na Cresu pedesetu obljetnicu svoga postojanja.

Umjetnice Lara Badurina, Jasna Šikanja, Melita Sorola Staničić, Nadija Mustapić, Mirna Kutleša, Celestina Vičević, Iva Gobić i Darija Žmak Kunić, izlažu svoje radove pod zajedničkim imeniteljem INTUICIJE.

Zaštiti, sačuvati trenutak u kojem se poput bljeska pojavi bliskost s drugim tko god to bio, čist oblik je pažnje. Intuiciju obilježavaju brzina i blizina, često nedostatak riječi i poklon-gesta. Zanemarena je civilizacijski kao pristup, jer nije dovoljna kao dokaz. U umjetnosti, međutim, INTUICIJA osvaja svojom paradoksalnom snagom. Zašto argumentirati, remetiti čistu formu pažnje riječima koje bi je trebale podržavati, kada u neizrecivom, ali velikodušnom potezu, intuitivno može izraziti razlog dobrote i ljepote, snage i života?

Postav izložbe: dr. Andreja Malovoz, muzejska kustosica i umjetnice

Tekst: izv. prof. dr. sc. Sanja Bojanić

Tehnička podrška: Tina Perić, mag.cult.

Grafičko oblikovanje: doc.art. Sanjin Kunić

*Izložba se odvija u sklopu projekta Umjetničko-oblikovne prakse u globalnom kontekstu održivog razvoja i učenja kroz zalaganje u zajednici, nositeljice Darije Žmak Kunić.

 Radi se o programu koji je dio obilježavanja 50. obljetnice UNIRI

POZIVNICA

 

Kopiraj link

Link kopiran
31/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - Valentina Bolčević Novak (FFRI)
Filozofski fakultet

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

Valentina Bolčević Novak

za izbor u naslovnu predavačicu.

Predavanje će biti održano u srijedu, 31. svibnja 2023. u 13.15 sati

u dvorani F-406 Fakulteta, Sveučilišna avenija 4.

Tema predavanja je:

MEĐUGENERACIJSKE VRIJEDNOSTI I ODGOJ

ODLUKA

 

 

Kopiraj link

Link kopiran
21/06/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Mirna Bobinac (MEDRI)
Sveučilišni odjeli

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Mirna Bobinac

za izbor na znanstveno-nastavno radno mjesto docentice.

Predavanje će biti održano u srijedu, 21. lipnja 2023. u 16 sati

u predavaonici S 31, zgrada Sveučilišnih odjela,

Ulica Radmile Matejčić 2, Kampus Sveučilišta u Rijeci.

Tema predavanja je:

ŠOK/SHOCK

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
01/06/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Sara Ban (FMRI)
Sveučilišni odjeli

Fakultet za matematiku Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Sara Ban

za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docentice.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 1. lipnja 2023. u 10.15 sati

u predavaonici O-027 zgrade Sveučilišnih odjela,

Ulica Radmile Matejčić 2, Kampus Sveučilišta u Rijeci.

Tema predavanja je:

TEOREM O PET BOJA

ODLUKA

 

 

 

 

Kopiraj link

Link kopiran
23/05/2023.
_Predavanje
YUFE Talk Show ''Principles of Networking''
ZOOM
Ovaj Talk Show će istaknuti važnost umrežavanja u izgradnji učinkovitih odnosa.
Umrežavanje je važno za izgradnju odnosa na sveučilištu, u radnim i društvenim situacijama.
Izvlačenje najboljeg iz susreta s ljudima vrlo je važno za budući napredak.
Više o samom Talkshowu na poveznici. 

Kopiraj link

Link kopiran
18/05/2023.
_Tribina
Panel-rasprava ''UMJETNA INTELIGENCIJA: NAPREDAK ILI PRIJETNJA''
Akvarij

 

Klub S3D poziva zainteresirane na tematski izuzetno aktualnu panel-raspravu

UMJETNA INTELIGENCIJA: NAPREDAK ILI PRIJETNJA

Panelisti su:

 • prof. dr. sc. Sanda Martinčić Ipšić, Fakultet informatike i digitalnih tehnologija  Sveučilišta u Rijeci, s dvije teme:
  Analitika podataka velikog obujma (big data) i
  Mesoc Toolkit – alat za automatsku detekciju utjecaja kulturnih politika na procese u društvu
 • izv. prof. dr. sc. Marina Ivašić-Kos, Fakultet informatike i digitalnih tehnologija, Sveučilišta u Rijeci, s temom
  AI i primjena računalnog vida u analizi sportskih scena 
 • izv. prof. dr. sc. Jonatan Lerga, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci koji će uz moderiranje rasprave govoriti o temi
  Umjetna inteligencija u obradi digitalnih signala.

POZIV 

SAŽETCI 

Panel-rasprava će biti održan u četvrtak, 18. svibnja 2023. u 18 sati

u ”Akvariju” Studenskog centra Rijeka na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Radujemo se Vašem dolasku!

Kopiraj link

Link kopiran
16/05/2023.
_Predavanje
Fifty years in International Relations: from hesitant optimism to sober realism, 1973-2023.
Filozofski fakultet

U sklopu obilježavanja 50. obljetnice Sveučilišta u Rijeci pozivamo vas na predavanje

Fifty years in International Relations: from hesitant optimism to sober realism, 1973-2023.

koje će održati dr. sc. Hendrik Jan Voskamp, veleposlanik Kraljevine Nizozemske u Hrvatskoj.

Predavanje će se održati u utorak, 16. svibnja 2023., s početkom u 10:30

u prostoriji 006 Filozofskog fakulteta u Rijeci (prizemlje).

* * *
Kao povjesničar usredotočen na razvoj međunarodnih odnosa u proteklih 50 godina, veleposlanik Voskamp osvrnut će se na dileme i napetosti s kojima se svijet suočava, s posebnim naglaskom na jaz između realista i idealista. U današnjem svijetu univerzalnost vladavine prava i ljudskih prava pod velikim su pritiskom. Mnogi vjeruju da je globalni „poredak temeljen na pravilima” jednostavno nemoguć. S druge strane, potrebna je određena razina reda kako bi se osigurala stabilnost i predvidljivost trgovine i ulaganja. To mora biti poredak koji će nam svima omogućiti da se suočimo s globalnim izazovima s kojima se suočavaju naša društva.

Kopiraj link

Link kopiran
12/05/2023. - 13/05/2023..
_Stručno-znanstveni skup
25. Riječki dani bioetike
Medicinski fakultet

Medicinski fakultet i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci

pozivaju zainteresirane na

25. Riječke dane bioetike

„From Bioethics to Biolaw in Mediterranean Cultures“,

koji se održavaju 12. i 13. svibnja 2023.

na Medicinskom fakultetu i Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci.

 

Organizatori konferencije su: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Katedra za društvene i humanističke znanosti u medicini/ UNESCO-va katedra za društvene i humanističke znanosti u medicini; Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, Dokumentacijsko–istraživački centar za europsku bioetiku Fritz Jahr; Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet; Znanstveni centar izvrsnosti za integrativnu bioetiku i Hrvatsko bioetičko društvo.

U sklopu 25. Riječkih dana bioetike održava se nekoliko javnih predavanja međunarodnih i domaćih priznatih stručnjaka, znanstveni skup „Spremnost na različitost“, The EuroBioMed projekta radionica te dodjela godišnje međunarodne Nagrade Fritz Jahr za istraživanje i promidžbu europske bioetike.

Program i sažetke predavanja 25. Riječkih dana bioetike možete pročitati OVDJE.

25. Riječki dani bioetike se mogu pratiti i online.

Poveznica za petak:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:Un4hf4Nr8i1xxGYabwPwOamo8k8IikImuJH-qH6AIxc1@thread.tacv2/1683569273530?context=%7B%22Tid%22:%2294aa9436-2653-434c-bd47-1124432cb7d7%22,%22Oid%22:%220efc4f26-e859-4000-a4eb-09eb2dbff549%22%7D

Meeting ID: 348 482 227 646

Passcode: D8B5Hb

Download Teams | Join on the web

 

Poveznica za subotu:

Click here to join the meeting

Meeting ID: 369 835 028 881

Passcode: ex4asL

Download Teams | Join on the web

Kopiraj link

Link kopiran
26/05/2023.
_Obrana doktorskog rada
Obrana doktorskog rada - Matea Kurtović
Sveučilišni odjeli

Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci

najavljuje da će

Matea Kurtović

braniti doktorski rad pod nazivom

JEDINSTVENI I PREKLAPAJUĆI CILJNI GENI
TRANSKRIPCIJSKIH FAKTORA GLI1, GLI2 I GLI3 U MELANOMU ČOVJEKA

u ponedjeljak, 22. svibnja 2023. u 14 sati

u predavaonici O-O30 u zgradi Sveučilišnih odjela.

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
10/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - Silvester Ninić (APURI)
APURI

Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnik

Silvester Ninić

za izbor u umjetničko-nastavno zvanje docenta.

Predavanje će biti održano u srijedu, 10. svibnja 2023. u 13 sati

u prostoriji Bauhaus na Akademiji.

Tema predavanja je:

SUVREMENI IZRAZI I ODABIR MATERIJALA U KIPARSTVU

ODLUKA

 

Kopiraj link

Link kopiran
10/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - Nikola Nenadić (APURI)
APURI

Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnik

Nikola Nenadić

za izbor na umjetničko-nastavno radno mjesto docenta.

Predavanje će biti održano u srijedu, 10. svibnja 2023. u 12 sati

u prostoriji Bauhaus na Akademiji.

Tema predavanja je:

SUVREMENI IZRAZI I ODABIR MATERIJALA U KIPARSTVU

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
10/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - Nina Lekić (APURI)
APURI

Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

Nina Lekić

za izbor na umjetničko-nastavno radno mjesto docentice.

Predavanje će biti održano u srijedu, 10. svibnja 2023. u 11 sati

u prostoriji Bauhaus na Akademiji.

Tema predavanja je:

SUVREMENI IZRAZI I ODABIR MATERIJALA U KIPARSTVU

ODLUKA

 

Kopiraj link

Link kopiran
11/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Biljana Kurtović (FZSRI)
Fakultet zdravstvenih studija

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Biljana Kurtović

za izbor na znanstveno-nastavno radno mjesto naslovne docentice.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 11. svibnja 2023. u 15 sati

u predavaonici Z4 Fakulteta.

Tema predavanja je:

UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA U SESTRINSTVU

ODLUKA

 

 

Kopiraj link

Link kopiran
11/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Irena Kovačević (FZSRI)
Fakultet zdravstvenih studija

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Irena Kovačević

za izbor na znanstveno-nastavno radno mjesto naslovne docentice.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 11. svibnja 2023. u 16 sati

u predavaonici Z4 Fakulteta.

Tema predavanja je:

MEDADŽMENT BOLA

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
02/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Gordana Dobravac (UNIRI)
Filozofski fakultet

Sveučilišni prijediplomski studij Logopedija Sveučilišta u Rijeci objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Gordana Dobravac

za izbor u naslovnu docenticu.

Predavanje će biti održano u utorak, 2. svibnja 2023. s početkom u 11.15 sat

u prostoriji 138 na Filozofskom fakultetu, Sveučilišna avenija 4, Kampus Sveučilišta u Rijeci.

Tema predavanja je:

RAZVOJ PERCEPCIJE GOVORA U JEDNOJEZIČNE I DVOJEZIČNE DJECE
– NEUROLINGVISTIČKI PRISTUP

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
02/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Ana Filošević Vujnović (OBRI)
Sveučilišni odjeli

Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Ana Filošević Vujnović

za izbor na nastavno radno mjesto više predavačice.

Predavanje će biti održano u utorak, 2. svibnja 2023. u 16 sati,

hibridno, u predavaonici S-31 u zgradi Sveučilišnih odjela

te putem MS Teams platforme.

Tema predavanja je:

BIOELEKTRIČNE POJAVE

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
02/05/2023.
_Nastupno predavanje
Nastupno predavanje - dr. sc. Ivana Bertović (OBRI)
Sveučilišni odjeli

Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci

objavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Ivana Bertović

za izbor na nastavno radno mjesto više predavačice.

Predavanje će biti održano u utorak, 2. svibnja 2023. u 17 sati,

hibridno, u predavaonici S-31 u zgradi Sveučilišnih odjela

te putem MS Teams platforme.

Tema predavanja je:

ANTIKOAGULACIJSKI I ANTITROMBOCITNI LIJEKOVI, FIBRINOLITICI.
LIJEKOVI ZA POTICANJE HEMATOPOEZE

ODLUKA

Kopiraj link

Link kopiran
Skip to content