SVEUČILIŠTE I DRUŠTVO / UNIRI CAREER DAYS

UNIRI Career Days

Drugi po redu Dani karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days održat će se od 23. do 26. listopada 2023. godine u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

UNIRI Career Days organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom kod studenata, studentica i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, informiranja o potrebama na tržištu rada, povezivanja s poslodavcima te međusobnog umrežavanja.

Tijekom prva tri dana (od 23. do 25. listopada) planirana je provedba različitih informativnih i edukativnih aktivnosti namijenjenih studentima i alumnima koji će imati priliku saznati više o upravljanju karijerom, informirati se o različitim mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci te unaprijediti različite prenosive vještine namijenjene postizanju profesionalnog uspjeha.

Klikom na poveznice saznajte više o:

Program/sažetak/2023.

Program/opisni/2023.

Raspored PITCH prezentacija

Posebna pažnja usmjerena je i na uspješne alumne Sveučilišta u Rijeci koji će u programu sudjelovati kao gostujući predavači.

Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa 2023 jest UNIRI Job Fair koji će se održati 26. listopada od 13:00 do 19:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela.

Svi sudionici će na Job Fairu imati priliku predstaviti tvrtke putem izlagačkog štanda i/ili putem kratke tzv. pitch prezentacije. Osim predstavnika iz gospodarskog sektora na Job Fairu će svoje aktivnosti i prilike za profesionalni razvoj predstaviti različite studentske udruge te organizacije civilnoga društva.

Sudionici Career Days 2023.

UNIRI Job Fair  jedinstvena je prilika za uspostavljanje kontakta sa studentima, studenticama i alumnima svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci na jednom mjestu te pronalazak idealnog kandidata ili idealne kandidatkinje za svoj radni tim.

Pratite nas: Facebook / Instagram

______________________________

Arhiva

Career Days 2022.

Prvi Dani karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days održat će se od 17. do 20. listopada 2022.godine u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

UNIRI Career Days organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom kod studenata i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, informiranja o potrebama na tržištu rada te povezivanja s poslodavcima.

Tijekom prva tri dana (od 17. do 19. listopada) planirana je provedba različitih informativnih i edukativnih aktivnosti namijenjenih studentima i alumnima koji će imati priliku saznati više oupravljanju karijerom, različitim mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci te razviti vještine predstavljanja poslodavcima i donošenja karijernih odluka. Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa jest UNIRI Job Fair koji će se održati 20. listopada od 14:00 do 20:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela.

Na Job Fairu će gotovo 40 izlagača imati priliku prezentirati svoje tvrtke/institucije, uspostaviti kontakt sa studentima i alumnima svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci na jednom mjestu te pronaći idealnog kandidata za svoj radni tim, a sudjelovanje je za izlagače potpuno besplatno.

Detaljan program i opis aktivnosti

Raspored pitch prezentacija

Sudionici / Career Days 2022.

Skip to content