KATEGORIJE

Akcelerator PRILIKA

15.07.2024. / vijesti / inovacije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u fazi predakceleracije u okviru programa Akceleracije pod nazivom Akcelerator PRILIKA.

Akcelerator PRILIKA je inicijativa na području Sjevernog Jadrana koju provode STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, Riječka razvojna agencija Porin i Razvojni centar Ličko-senjske županije.

Program akceleracije uključuje sljedeće usluge:

  • korištenje prostora sa svim režijskim troškovima,
  • inicijalnu procjenu stanja projekta s izradom personaliziranog plana akceleracije,
  • usluge savjetovanja od strane poslovnih i tehnoloških mentora,
  • pristup opremi i strojevima akceleratora i sudjelovanje na radionicama i edukacijama te pripremu za završnu prezentaciju

Korisnici programa imaju mogućnost dobiti dodatna bespovratna sredstva u vrijednosti do 25.000,00 EUR i vaučere za internacionalizaciju poslovanja poduzeća.

Akcelerator je namijenjen novoosnovanim tvrtkama (do 5 godina starosti), razvojnim timovima i pojedincima koji razvijaju inovativne proizvode, usluge i tehnologije koje se trenutno nalaze u fazama TRL 5-8.

Ukupna vrijednost programa je 27.000,00 eura, a provodi se kroz tri faze (predakceleracija, akceleracija i postakceleracija).

Prijave su otvorene do 7. kolovoza 2024. godine.

Više informacija o programu i obrasce za prijavu možete pronaći na mrežnim stranicama HAMAG-BICRO.

Skip to content