KATEGORIJE

Program LIFE: Objava natječaja za 2022. i info dani

03.05.2022. / vijesti / eu projekti

Očekuje se da će svi pozivi programa LIFE za dostavu projektnih prijedloga biti objavljeni 17. svibnja 2022. godine na Funding & Tender opportunities portalu, a najavljeno je i održavanje više informativnih dana:

  • Izvršna agencija za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA) od 18. do 20. svibnja 2022. godine organizira informativne dane na kojima će svim sudionicima biti predstavljen program LIFE, objavljeni natječaj te prioritetne teme za 2022. godinu.

Ukoliko želite sudjelovati na informativnim danima, potrebno je izvršiti registraciju putem iduće poveznice, a više informacija o događanju možete pronaći ovdje.

  • Nacionalna kontakt točka za program LIFE u suradnji s CINEA-om organizira 25. svibnja 2022. godine (od 10 do 14.30 sati)  informativni dan koji će se održati u konferencijskoj dvorani Tehnike d.d., Zagreb, a moguće je i online sudjelovanje. Uz općenite informacije o Programu i objavljenom Pozivu, novostima natječaja za 2022. i nacionalnom sufinanciranju, bit će prezentirani savjeti za uspješnu prijavu LIFE projekata te će se održati prezentacije nacionalnih LIFE projekata.

Detaljan dnevni red i obrazac za prijave će biti objavljeni tijekom sljedećeg tjedna.   

Za više pitanja o  Pozivu, možete se obratiti nacionalnoj kontakt točki, gđi. Nikolini Petković Gregorić (Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja) na e-mail adrese: nikolina.petkovicgregoric@mingor.hr i life@mingor.hr.

Skip to content