KATEGORIJE

Održana Jean Monnet konferencija studenata sportskog prava

14.12.2022. / vijesti / studenti

U utorak, 13. prosinca 2022. Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, putem Centra za sportsko pravo, politike u sportu i sportsku diplomaciju, i Jean Monnet Katedra za EU sportsko pravo, politike i sportsku diplomaciju u suradnji s Edge Hill University (UK) organizirali su drugu međunarodnu konferenciju studenata sportskog prava, koja od ove godine nosi naziv Jean Monnet konferencija.

Sveučilište je posebno ponosno na studenticu Eleonoru Petković koja je imala izlaganje pod naslovom Anti-discrimination law and sport in Croatia & the Netherlands i studenta Harisa Džina koji je imao izlaganje pod naslovom Assessment of how sports disputes are resolved in Croatia.

Posebno smo ponosni na YUFE studenticu Eirini Chrysovalanti Mandani (Maastricht University, NL), koja je imala izlaganje pod naslovom Assessment of how sports disputes are resolved in Greece, a izlagala je i kao studentica našeg Sveučilišta zato što je ove godine u sklopu YUFE mobilnosti i studentica online kolegija Sports Law pri Pravnom fakultetu.

PROGRAM

Skip to content