KATEGORIJE

Otvoren je prvi YUFE4Postdocs poziv

07.03.2023. / vijesti / o sveučilištu

Obavještavamo Vas da je otvoren prvi poziv na natječaj za zaposlenje 29 postdoktorskih istraživača unutar projekta YUFE4Postdocs (Y4P) na razdoblje od 36 mjeseci uz vrlo atraktivne uvjete zaposlenja. Tri postdoktorska istraživača bit će zaposlena na Sveučilištu u Rijeci. Poziv je namijenjen postdoktorskim istraživačima na početku karijere iz svih znanstvenih disciplina. Kandidati definiraju svoj istraživački projekt koji se bavi prilikama i izazovima uokvirenima u urbani kontekst unutar jednog od dva YUFE fokusna područja otvorena u ovom pozivu (Održivost ili Digitalna društva), kojega predlažu u suradnji s mentorom i komentorom s dva različita YUFE sveučilišta.
Zainteresirani kandidati mogu pristupiti online prijavnom portalu i svim predlošcima dokumenata na:  https://www.yufe4postdocs.eu/ .

Poziv će biti otvoren do 7. svibnja. Također Vas obavještavamo da će se 10. ožujka održati online webinar, na kojem će Y4P tim dati pregled programa i poziva namijenjen kandidatima, mentorima i komentorima, na kojem će se moći postavljati i pitanja. Registracija je obavezna i pozivamo vas da se registrirate.

Sve općenite upite o programu možete poslati na: yufe4postdocs@uantwerpen.be.Kontakt Navigatora Sveučilišta u Rijeci: karmen.pupovac@uniri.hr

Skip to content