KATEGORIJE

Otvorene prijave studenata za YUFE izazove!

30.09.2024. / vijesti / inovacije

Studenti i studentice, prijavite se i postanite dio YUFE Challenge tima!

I ovaj semestar imate priliku sudjelovati u aktivnosti YUFE Challenge Teams, koja se provodi u sklopu projekta YUFE2030. Možete birati između tri izazova iz stvarnog života i raditi na inovativnim rješenjima u internacionalnim timovima pod vodstvom akademskih mentora iz YUFE sveučilišta.

Jedan od ponuđenih izazova dolazi s našeg Sveučilišta. Riječ je o izazovu pod nazivom Strengthening of philanthropic activity among Generation Z, pod vodstvom mentorice doc. dr. sc. Lorena Dadić Fruk s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Glavni cilj ove aktivnosti je razvoj novih i inovativnih rješenja na društvenoj, znanstvenoj i tehnološkoj razini. Osim što ćete steći iskustvo rada u međunarodnom okruženju, sudjelovanjem u YUFE izazovima imat ćete priliku prijaviti se i za YUFE Star program te stjecati YUFE Professional Star. Vaše sudjelovanje bit će akreditirano i priznato u diplomama.

Prijave za sudjelovanje u YUFE izazovima otvorene su do 5. studenog 2024. godine.

Više informacija o YUFE izazovima i drugim aktivnostima iz područja inovacija i poduzetništva možete pronaći na YUFE mrežnim stranicama.

Skip to content