KATEGORIJE

Program LIFE: Predstavljanje Programa u Rijeci

07.05.2024. / vijesti / eu projekti

Predstavljanje Programa LIFE za poslovne i znanstveno-istraživačke korisnike bit će održano 15. svibnja 2024. u Rijeci, u Proizvodnom parku Torpedo.

Program LIFE financijski je instrument Europske unije namijenjen financiranju aktivnosti na području zaštite okoliša, očuvanja prirode i djelovanja u području klime. Na poveznici se nalazi letak s osnovnim informacijama o Programu i njegovim tematskim područjima.

Radi se o odvojenim događanjima organiziranima u suradnji s Europe Direct centrom Rijeka koja se preklapaju u dijelu s predstavljanjem hrvatskih LIFE projekata.

Jutarnje događanje namijenjeno je poslovnim korisnicima koji će, osim bitnih informacija o Programu općenito, na primjerima saznati kako LIFE podupire inovativna, demonstrativna rješenja koja nude jasnu korist za klimu ili okoliš.

Popodnevno događanje namijenjeno je korisnicima sa znanstveno-obrazovnih i istraživačkih institucija u kojem će, osim bitnih informacija o Programu općenito, na primjerima saznati o vrstama aktivnosti kakve program LIFE sufinancira koje se tiču njihovih institucija.

Program događanja dostupan je na poveznici, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem sljedeće poveznice najkasnije do utorka 14. svibnja u 12:00 sati.

Skip to content