KATEGORIJE

Virtualni informativni dan COST programa

14.03.2022. / vijesti / eu projekti

Nacionalni informativni dan na temu Europska suradnja u znanosti i tehnologiji (eng. European Cooperation in Science and Technology – COST) će se održati 24. ožujka 2022. godine od 10 do 12 sati.

Informativni dan je namijenjen podizanju svijesti o načinima sudjelovanja u aktivnostima COST programa te približavanju misije, politika, ciljeva i mogućnosti COST programa. Također, za vrijeme održavanja informativnog dana će svim sudionicima biti prezentirane uspješne hrvatske COST priče uz izlaganja hrvatskih znanstvenika.

Događaj će se održati preko platforme Teams. Radni jezik je engleski.

Preliminarni program informativnog dana je dostupan na sljedećoj poveznici.

Ukoliko želite sudjelovati, potrebno je izvršiti registraciju do 23. ožujka 2022. godine u 16 sati. Nakon zatvaranja registracije, svi prijavljeni sudionici će dobiti poveznicu za sudjelovanje na e-mail adresu.

Tekući poziv se zatvara 20. listopada 2022. godine, a više informacija možete pronaći na poveznici.

Događanju je prisustvovalo 118 sudionika, a za vrijeme održavanja informativnog dana svim sudionicima je predstavljen COST program, mogućnosti sudjelovanja u akcijama u okviru COST-a, aktivnosti koje se financiraju u sklopu COST programa, načini prijave akcija na pozivima COST-a te nacionalne statistike i nacionalne procedure u pogledu sudjelovanja u COST akcijama.

Materijale s informativnog dana možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Za dodatne informacije o COST programu i COST akcijama slobodno se obratite nacionalnoj koordinatorici za COST program na adresu elektroničke pošte doris.jozic@mzo.hr.

Izvor: hrvatski portal programa Obzor Europa

Skip to content