KATEGORIJE

4. PhD Café ovoga četvrtka u Akvariju

07.12.2022. / vijesti / doktorska škola

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju četvrtu po redu tribinu PhD Career Café koja će se održati u četvrtak 08. prosinca u 19:00 sati, na izmijenjenoj lokaciji.

Umjesto u inicijalno najavljenom prostoru Znanstveno-tehnologijskog parka Step Ri, tribina će se održati u neposrednoj blizini, u Akvariju Studentskog centra Rijeka, Radmile Matejčić 5.

Naziv četvrtog PhD Career Café-a je „Doktori/ce znanosti izvan akademske zajednice – prepoznajemo li prilike?“, a ideja je u opuštenoj atmosferi razgovarati o zapošljavanju, profesionalnim mogućnostima, izazovima te potencijalnom doprinosu dokotora/ica znanosti u gospodarstvu i zajednici.

Panelisti tribine su:

  • prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, rektorica, UNIRI, 
  • prof. dr. sc. Viktor Peršić, dr. med., Thalassotherapia Opatija, 
  • Boris Golob, STEPRI, 
  • prof. dr. sc. Goran Palčevski, dr. med., Grad Rijeka, 
  • Marijan Lorencin, CEO AITAC d.o.o.

Moderatori tribine su Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med. i koordinator Ureda za karijere prof. dr. sc. Zoran Sušanj. Planirano trajanje tribine je 2 sata.

PhD Career Café tribine namijenjene su razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Skip to content