KATEGORIJE

4. Škola intervencijske radiologije

17.06.2019. / vijesti / studenti

Katedra za radiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Klinički zavod za radiologiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka u suradnji s Institutom za radiologiju UKC Ljubljana te studentskom udrugom FOSS MedRi organiziraju 4. ŠKOLU INTERVENCIJSKE RADIOLOGIJE namijenjenu studentima završnih godina medicine, koja će biti održana od 20. do 22. lipnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu.

Prošlogodišnje su škole ostvarile izvrsne rezultate, a zainteresiranost studenata bila iznimno velika. Ove je godine uključen još veći broj pozvanih predavača, a kvalitetu predavanja podignuli smo na višu razinu.

Data će ponovno biti i prilika studentima medicinskih fakulteta drugih sveučilišta u Hrvatskoj (Split, Osijek i Zagreb), ali i Sveučilišta iz susjednih zemalja (BiH, Srbija, Slovenija) da se okušaju u svojim prvim intervencijskim zahvatima.

Kotizacija za sudjelovanje za sve sudionike je besplatna!

Studentima će predavanja vezana uz minimalno invazivne intervencijske zahvate predavati vrsni domaći i strani stručnjaci, uglavnom iz polja intervencijske radiologije.

Osim predavanja studenti će imati priliku samostalno izvoditi intervencijske zahvate na profesionalnim simulatorima intervencijskih postupaka.

PROGRAM

Skip to content