KATEGORIJE

8. PhD Career Café – „Vještine budućnosti doktora/doktorica znanosti“

01.03.2024. / vijesti / doktorska škola

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju osmu tribinu PhD Career Café, koja će se održati u srijedu 13. ožujka 2024. godine s početkom u 19:00 sati, u Café-baru Kampus (Akvarij), Ulica Radmile Matejčić 5.

Tema ove tribine su „Vještine budućnosti doktora/doktorica znanosti“, a ideja je u opuštenoj atmosferi razgovarati o kompetencijama koje su ključne za uspjeh doktoranada i doktorandica u akademiji i gospodarstvu, programima doktorskih studija i mogućnostima profesionalnog razvoja mladih istraživača na Sveučilištu u Rijeci.

Panelisti/ce tribine su:

  • dr. sc. Dejana Golenko, Voditeljica knjižnice, knjižničarska savjetnica, znanstvena suradnica, Pravni fakultet u Rijeci
  • Nataša Jakominić Marot, MBA, Rukovoditeljica Sveučilišnog centra za istraživanje i inovacije
  • Prof. dr. sc. Marina Šantić, dipl. sanit. ing., Prodekanica za znanstvenoistraživačku djelatnost, Medicinski fakultet u Rijeci
  • Aleksandar Šušnjar, mag. phil. et philol., Voditelj Ureda za institucijska istraživanja, razvoj kvalitete i članstva u EU mrežama

Tribinu će moderirati Nikoleta Zubić, dipl. oec., mag. psych., voditeljica Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra, a planirano trajanje je 2 sata.

PhD Career Café tribine su namijenjene razmjeni iskustava te upoznavanju studenata doktorskih studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Obrazac za prijavu sudjelovanja na tribini dostupan je na poveznici, a prijaviti se možete najkasnije do utorka, 12. ožujka 2024. godine u 15:00 sati. 

Skip to content