KATEGORIJE

Albinu Redžiću Nagrada Hrvatskog kineziološkog saveza

20.07.2022. / vijesti / naši ljudi

Profesoru tjelesne i zdravstvene kulture na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci Albinu Redžiću, mag. cin. na 30. Ljetnoj školi kineziologa Republike Hrvatske dodijeljeno je Priznanje za aktivno sudjelovanje tijekom svih 30 godina održavanja ljetnih škola.

Od 1. ljetne, ratne škole pedagoga fizičke kulture Hrvatske, održane u Rovinju od 27. do 30. kolovoza 1992., preko ljetnih škola u Rovinju, Poreču i Zadru sve do 30. Ljetne škole kineziologa Republike Hrvatske u Zadru od 29. lipnja  do 2. srpnja 2022., profesor Redžić jedini je kineziolog koji je bio na svim ljetnim školama, kroz 3 desetljeća te aktivnim sudjelovanjem, prezentacijama stručnih i znanstvenih radova, najčešće u sekciji Edukacija, doprinosio raspravama, diskusijama i mišljenjima.

Ove jubilarne godine prezentirao je s Majom Redžić mag .cin. prethodno priopćenje ”Mišljenja studenata o online nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture za vrijeme izazova promjena”.

Od strane Hrvatskog kineziološkog saveza 1995. dobitnik je Diplome i zlatne značke, a 2004. Zahvalnice u znak priznanja za dugogodišnji i uspješan rad sa zlatnom značkom. Godine 2013. dobio je priznanje Zaslužni kineziolog sa zlatnom značkom za životno djelo, a 2016. nagradu Honor of Merit FIEP-a  FEDERACION INTERNATIONAL DE EDUCACION FISICA Por servics provided to the development of Physical (Brasil).

PRIZNANJE

Skip to content