KATEGORIJE

Četvrta RAZGLED(NICA) susjedstva Kampus

25.10.2019. / vijesti / sveučilište i društvo

Pozvani su svi građani i građanke, susjedi i susjede da se u ponedjeljak, 4. studenog 2019. s početkom u 16 sati priključe četvrtoj Razgled(nici) odnosno prijateljskom druženju i zajedničkom otkrivanju susjedstva Kampus.

Kampus kreativni tim (KKT) u okviru programskog pravca 27 susjedstava, projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture nastavlja s upoznavanjem sugrađana i sugrađanki s prostorom i radom Sveučilišnog Kampusa i to putem vođenih tura kroz sastavnice Sveučilišta u Rijeci.

Ovu odličnu praksu KKT je započeo još 2018. godine s događajem “Bolje vas našli”, a nastavili pod malo drugačijim imenom: Razgled(nica).

Na ovaj način prezentiramo buduće programe, prostore za druženje, upoznajemo se, ali i umrežujemo sastavnice sa susjedima i ostalim potencijalnim partnerima.

Program četvrte Razgled(nice) započinje u 16 sati okupljanjem u prizemlju u zgradi Odjela (Ulica Radmile Matejčić 2) na Kampusu.

Predviđeni program:

16.00 Okupljanje u prizemlju u zgradi Odjela uz osvježenje i pozdravni govor – prof. dr. sc. Rajka Jurdana Šepić

16.05 – 16.35 Kabinet vještina – Petra Volf Žiković

16.40 – 17.10  Odjel za fiziku – Laboratorij za elektronsku mikroskopiju – doc. dr. sc. Ivana Jelovica Badovinac

17.15 – 17.45 Odjel za biotehnologiju – radionica drenjule Željka Peršurić / prof. dr. sc. Sandra Kraljević Pavelić

Više informacija i program RAZGLED(NICE) Kampusa možete pronaći na mrežnim stranicama Studentskog kulturnog centra, kao i na Facebook stranici Kampus kreativnog tima.

Napomena: Zadržavamo pravo izmjene programa i vremena.

Skip to content