KATEGORIJE

COST informativni dan

15.09.2021. / vijesti / eu projekti

Europska suradnja u znanosti i tehnologiji (eng. European Cooperation in Science and Technology – COST) organizira 1. listopada 2021. godine virtualni sastanak u trajanju od 10:00 do 11:30 sati s ciljem diseminiranja informacija o ulozi COST programa u promicanju i širenju izvrsnosti u istraživanju, ulozi COST programa kao i o načinu i mogućnostima sudjelovanja u Akcijama unutar Programa.

Virtualni sastanak organizira se sa svrhom pružanja informacija o mogućnostima umrežavanja istraživača i inovatora, predstavljanja načina sudjelovanja u COST akcijama, kao i informiranja dionika o pripremi projektnog prijedloga (COST akcije). Također, sudionici će biti u mogućnosti poslušati i pozitivna iskustva istraživača u odnosu na sudjelovanje u COST akcijama, kao i imati prilike sudjelovati u razgovoru s predstavnicima COST programa.

Sudjelovanje na virtualnom sastanku otvoreno je za sve zainteresirane dionike, a više informacija o događanju, kao i poveznicu na virtualni sastanak možete pronaći na poveznici.

Program informativnog dana možete pogledati na poveznici.

Skip to content
Virtualna sova UNIRI