KATEGORIJE

COST webinar: evaluacija COST prijava

12.02.2021. / vijesti / eu projekti

European Cooperation in Science and Technology (COST) organizacija je namijenjena stvaranju istraživačkih mreža, pod nazivom COST akcije. Spomenute akcije nude otvoren prostor za suradnju među znanstvenicima diljem Europe (i šire) dajući poticaj istraživačkom napretku i inovacijama.

COST akcije podržavaju umrežavanje znanstvenika i znanstvenica u svim znanstvenim područjima, stavljajući poseban naglasak na interdisciplinarnost. Akcije podrazumijevaju razmjenu znanja i iskustva i to u sklopu konferencija, treninga, radionica, kao i kratkih znanstvenih posjeta. Poseban naglasak COST programa stavljen je na mlade istraživače i istraživačice nudeći im priliku za umrežavanje i stjecanje iskustva na početku znanstvene karijere.

25. veljače 2021. od 10:00-11:00h održat će se virtualni webinar u kontekstu COST programa, naziva COST Open Call evaluation – getting involved as a COST Expert.

Više informacija o događaju, program i poveznicu za prijavu možete pronaći ovdje.

Osim spomenutog webinara, 23. veljače 2021., s početkom u 9:30h, održat će se i COST informativni dan, a više informacija vezanih uz nadolazeći informativni dan slijedi uskoro.

Skip to content