KATEGORIJE

Coursera o Courseri!

28.04.2022. / vijesti / coursera

Sveučilište u Rijeci u utorak 3. svibnja od 15:00 do 16:30 u prostoriji G-004 na Građevinskom fakultetu u Rijeci za sve studente i djelatnike Sveučilišta organizira predstavljanje globalne platforme za online učenje Coursera te mogućnosti koje im se pružaju u okviru UNIRI-Coursera strateškog partnerstva sklopljenog u prosincu 2021. godine.

Prilike Coursera programa za sve korisnike, s posebnim osvrtom na učenje temeljeno na vještinama te povezanost ponude sa zahtjevima globalnog tržišta rada, predstavit će Evghenia Iarina, regionalna direktorica za sveučilišna partnerstva u EMEA regiji i Larrisa Wheatcroft, Courserina stručnjakinja za uspjeh korisnika u EMEA regiji.

Susret će biti i izvrsna prilika za odgovore na sva tehnička pitanja vezana uz korištenje UNIRI-Coursera platforme (pretraživanje kataloga sadržaja, upisivanje tečajeva, specijalizirani programi i funkcionalnosti), kao i mogućnosti koje platforma pruža u nastavi, procesu učenja te brzoj i efikasnoj edukaciji nastavnog i nenastavnog osoblja.

Parkiranje će bit omogućeno u zgradi Građevinskog fakulteta od 14:40 do 15:15.

Skip to content