KATEGORIJE

COVID-19 – sadašnje stanje, cjepiva i izgledi za budućnost

29.03.2021. / vijesti / treća dob

Prof. dr. sc. Stipan Jonjić,  s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, održat će u srijedu, 31. ožujka 2021. s početkom u 17 sati predavanje pod nazivom ”COVID-19 – sadašnje stanje, cjepiva i izgledi za budućnost”. Predavanje će biti održano online putem platforme Zoom, a održava se u sklopu programa cjeloživotnog obrazovanja ”Sveučilište za 3. dob”.

Vrijeme: srijeda, 31.3.2021. u 17h

Mjesto: Zoom platforma Sveučilišta za 3.dob

Direktna poveznica: OVDJE (ID: 514 173 1332 Passcode: 500502)

Predavač: prof. dr. sc. Stipan Jonjić, MEDRI

*Napomena: Zainteresiranima koji ne mogu prisustvovati predavanju, po upitu će se ustupiti snimka istog.

Najava predavanja:

Online ciklus raznovrsnih predavanja zaključujemo aktualnim stručnim predavanjem o vrlo važnoj temi cjepiva. Pročelnik Zavoda za histologiju i embriologiju i Centra za proteomiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, vrhunski hrvatski znanstvenik s velikim međunarodnim ugledom u području virusne biologije i imunologije prof. dr. sc. Stipan Jonjić održat će predavanje o trenutnom stanju i izgledima za budućnost.

Kao pozvani predavač, prof. dr. sc. Stipan Jonjić, održao je više od sto pedeset predavanja među kojima su i ona na najboljim svjetskim sveučilištima te najprestižnijim međunarodnim skupovima u području imunologije i virusologije. Dobitnik je brojnih međunarodnih i domaćih nagrada i priznanja.

Skip to content