KATEGORIJE

Dan poslovnih mogućnosti – online speed dating intervjui

13.04.2021. / vijesti / ALUMNI UNIRI

U potrazi si za praksom, prvim zaposlenjem ili novim karijernim prilikama? Pridruži nam se na Danu poslovnih mogućnosti!

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za karijere EFRI već dugi niz godina fokus svojih mnogobrojnih aktivnosti stavljaju na intenziviranje suradnje s gospodarskim subjektima te pokretanje obostrano korisnih projekta kroz uključivanje studentskih kapaciteta.

Dan poslovnih mogućnosti – Meet&Employ prvi je događaj u Primorsko – goranskoj županiji u sklopu kojega će studenti i članovi ALUMNI zajednice Ekonomskog fakulteta u Rijeci imati priliku ostvariti suradnju s potencijalnim poslodavcima u vidu zapošljavanja te primanja na stručnu praksu/pripravništvo.

Na Dan poslovnih mogućnosti – Meet&Employ priključilo se devet poslodavaca koji će se kroz online speed dating intervjue odabrati svoje kandidate.

Natječaji su vidljivi isključivo studentima (redovnim i izvanrednim) te članovima ALUMNI EFRI zajednice EFRI.

Svi koji odgovaraju navedenim kategorijama, a nisu im dostavljene šifre, mogu zatražiti iste putem adrese elektroničke pošte karijere@efri.hr ili alumni@efri.hr.

Rok za prijavu te slanje molbi i životopisa je 15. travanj u 9 sati.

Online intervjui s kandidatima bit će održani 22. travnja.

Sve informacije o Danu poslovnih mogućnosti i aktivnim natječajima možete potražiti na stranicama Ekonomskog fakulteta u Rijeci  https://www.efri.uniri.hr/hr/dan_poslovnih_mogucnosti_2021/341

Događaj se organizira kao dio aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR” čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”

Skip to content
Pitaj me!
Virtualna sova URI