KATEGORIJE

Dodjela Potvrdnica redovitim profesorima

07.12.2020. / vijesti / Dies Academicus

Dies Academicus, prigoda je za dodjelu akademskih priznanja Sveučilišta u Rijeci izabranim redovitim profesorima u trajnom znanstveno-nastavnom ili umjetničkom zvanju i svečano uručivanje Potvrdnica. Redoviti profesori u trajnom zvanju izabrani su na svojim sastavnicama, a potvrđeni su na sjednicama Senata tijekom protekle kalendarske godine. Senat je u 2019. godini potvrdio ukupno 8 izbora u trajno zvanje redovitog profesora.

Izvanredne okolnosti u 2020. spriječile su svečanu dodjelu. U ime Sveučilišta u Rijeci, rektorica sa svojim timom upućuje čestitke i zahvalu za sveukupni doprinos svim laureatima.

DR. SC.

Christian Stipanovic

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. Christian Stipanovic, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, potvrđen u trajno zvanje redovitog profesora iz područja – Društvenih znanosti, polja – Ekonomije, znanstvene grane – Ekonomika poduzetništva.

DR. SC.

Marija Brala-Vukanović

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. Marija Brala-Vukanović, Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci, potvrđena u trajno naslovno zvanje redovite profesorice iz područja -Humanističkih znanosti, polja – Filologija, znanstvene grane – Anglistika

DR. SC.

Alemka Markotić

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. Alemka Markotić, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, potvrđena u trajno naslovno zvanje redovite profesorice iz područja – Biomedicine i zdravstva, polja – Temeljne medicinske znanosti.

DR. SC.

Marina Šantić

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. Marina Šantić, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, potvrđena u trajno naslovno zvanje redovite profesorice iz područja Biomedicine i zdravstva, polja – Kliničke medicinske znanosti, znanstvene grane – mikrobiologije.

DR. SC.

Saša Ostojić

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. SAŠA OSTOJIĆ, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, potvrđen u trajno zvanje redovitog profesora iz područja Biomedicine i zdravstva, polja – Temeljne medicinske znanosti, znanstvene grane – Genetika, genomika i proteomika čovjeka.

DR. SC.

Željko Bartolović

Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. Željko Bartolović, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, potvrđen u trajno zvanje redovitog profesora iz područja Društvenih znanosti, polja – Pravo, znanstvene grane – Povijest prava i države

DR. SC.

Milan Ikonić

Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. Milan Ikonić, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci, potvrđen u trajno zvanje redovitog profesora iz područja – Tehničkih znanosti, polja – Temeljne tehničke znanosti.

DR. SC.

Albert Zamarin

Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci

Dr. sc. Albert Zamarin, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci, potvrđen u trajno zvanje redovitog profesora iz područja Tehničkih znanost.

Skip to content