KATEGORIJE

EIT Jumpstarter informativni dan 2022.

01.04.2022. / vijesti / eu projekti

EIT Jumpstarter informativni dan, u online obliku, održat će se 5. travnja 2022. godine od 14 do 16 sati.

Događanje organizira Invento Capital Partners (InnoEnergy Hub i član konzorcija Urban Mobility Hub), a namijenjen je znanstvenim projektnim timovima, inovatorima, znanstvenicima, doktorandima i studentima magistarskih studija koji imaju inovativne ideje.

EIT Jumpstarter je predakceleracijski program koji pruža podršku stručnjaka u razvoju ideja te pomoć u pripremi za izlazak na tržište, a namijenjen je timovima ili pojedincima s proizvodom ili idejom koju žele plasirati na tržište unutar kategorija mobilnosti, energije, proizvodnje, zdravstva, hrane i sirovina.

Svim sudionicima će biti predstavljene mogućnosti koje se pružaju u okviru programa EIT Jumpstarter te  praktične informacije o primjeni ideje u prijavu na neki od EIT Business Creation Programa koji pružaju priliku za realizaciju inovativnih ideja. Također, predstavnici će svim sudionicima ukratko predstaviti iskustva sudionika iz Hrvatske.

Ukoliko želite sudjelovati na informativnom danu, potrebno je izvršiti prijavu na sljedećoj poveznici.

Program događanja je dostupan ovdje, a ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz događanje, možete ih uputiti elektroničkom poštom na hub@inventocapitalpartners.eu.

Ukoliko želite sudjelovati u programu, možete se prijaviti do 10. travnja 2022. godine putem sljedeće poveznice

Izvor: hrvatski portal programa Obzor Europa

Skip to content