KATEGORIJE

ESN humanitarna akcija: Say “Cheese” for Charity

27.11.2020. / vijesti / sveučilište i društvo

Riječki ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) već tradicionalno sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, a ove godine dat će doprinos humanitarnoj kampanji “Moje mjesto pod suncem” koju već šestu godinu zaredom provodi udruga Centar za kulturu dijaloga. Hvalevrijedna akcija ima za cilj prikupiti novac za uređenje i opremanje višenamjenskog objekta – solidarnog centra na Pećinama u kojem bi djeca dobila sadržaje koji su im prijeko potrebni za razvoj u smjeru vlastitih potencijala.

Kako bi podržali akciju, volonteri ESN-a Rijeka provodit će humanitarni fotoshooting koji će se održati u ponedjeljak, 30. studenog 2020. s početkom u 14:00h u Kružnoj ulici. Slikanje će se odvijati na otvorenom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Minimalna donacija je 20 kuna te će sav iznos biti doniran humanitarnoj akciji “Moje mjesto pod suncem”. Sudionici humanitarnog fotoshootinga će zauzvrat dobiti digitalne fotografije.

Pozivamo sve zainteresirane da podrže ovu akciju pridruživanjem fotoshootingu u ponedjeljak da zajedno učinimo dobro djelo.

Više informacija: objava, FB event

Skip to content